Babymutsen

Babymutsen, de schattigste accessoires voor jouw kleine knuffel! Van stoere beanies tot grappige oortjesmutsen - shop nu de leukste baby mutsen op kleertjes.com. Laat je kindje stijlvol en warm de kou trotseren. Verras je baby met de coolste hoedjes en maak kiekjes om te koesteren. Tijd voor een cute look voor je kleine wonder!

91 Resultaten
aanbevolen

91 Resultaten

Baby mutsjes

Als je nog maar net in de luiers zit is het de bedoeling dat je lekker warm blijft, en dit kan met een baby muts. Voor de allerkleinste onder ons hebben we bij kleertjes.com de leukste baby mutsjes. Deze mutsen voor baby’s zijn er in alle soorten en maten en houden het hoofdje van jouw baby lekker warm. De baby muts is het perfecte accessoire voor een dagje naar buiten en maakt de outfit van je baby helemaal af! De mutsen voor baby’s zitten in de collecties van onder andere Babyface, Imps & Elfs en Noppies.

Zacht en warm

Bij kleertjes.com zitten er standaard warme en zachte mutsen voor baby’s in de collecties voor jongens- en meisjes baby’s. Dit omdat baby mutsjes heel erg belangrijk zijn. In de collectie zitten echte winterse baby mutsen en ook wat luchtigere mutsjes van katoen voor baby’s. De mutsen voor baby’s zijn er in veel varianten: van zachte wollen stoffen tot een zachte jersey stof, en van egale mutsjes, tot mutsjes met figuurtjes. Ook zijn er mutsen beschikbaar die met oorkleppen helemaal over de oren van de baby’s vallen om deze ook lekker warm te houden.

Belang van de muts voor baby’s

Wat veel mensen niet weten is dat een baby zonder muts heel erg kwetsbaar is. Als het hoofdje van de baby niet bedekt en warm is gaat er veel warmte van de baby verloren. Het mutsje voor de baby’s is dus niet alleen een heel leuk accessoire, maar minstens zo belangrijk als een warm pakje. De basisregel is dan ook: een outfit van een baby is niet compleet, zolang het geen mutsje heeft!

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.