Babyboxpakjes

Ze houden je kindje lekker warm, zitten comfortabel en zien er ontzettend schattig uit: babyboxpakjes zijn een must-have voor iedere baby. Kies tussen prachtige, zachte babyboxpakjes van katoen in mooie kleuren en ervaar hoe handig babyboxpakjes zijn voor jou en je kindje. Ontdek wat we hebben en bestel wat je nodig hebt.

132 Resultaten
aanbevolen

132 Resultaten

Onweerstaanbare schattige babyboxpakjes voor de allerkleinsten

Babyboxpakjes geven je kindje de warmte die het nodig heeft om zich goed te ontwikkelen en te hechten. Dit kledingstuk is ontzettend praktisch, omdat het geschikt is voor in de box, het bedje of als ze lekker aan het kruipen zijn. Een ander voordeel van babyboxpakjes is dat je kindje geen koud ruggetje krijgt. Maak een keuze tussen uiteenlopende boxpakjes van topmerken voor ieder budget en wees voorbereid op wat komen gaat. Het kan handig zijn om meteen nog een extra babyboxpakje te bestellen. Baby’s zijn namelijk heel goed in knoeien. Je kunt je op heel veel dingen niet voorbereiden als het gaat om het ouderschap, maar je hebt dan in ieder geval wel genoeg boxpakjes in huis.

Ontdek alle babyboxpakjes voor je newborn

Weet je al wat voor babyboxpakjes je voor je kindje gaat kopen? Als je op zoek bent naar babyboxpakjes voor een newborn, dan kunnen we ons best voorstellen dat het lastig is om een keuze te maken. Er komt namelijk al zoveel op je af. Misschien vraag je jezelf af welke maat je nodig hebt of welk materiaal het fijnste aanvoelt. Gelukkig kunnen we je verzekeren dat alle babyboxpakjes heerlijk zacht zijn. De babyboxpakjes worden meestal van katoen gemaakt. Dit natuurlijke materiaal neemt vocht op, maar laat ook lucht door. Het is bovendien goed te reinigen en dat is echt een must als je een baby hebt. De meeste kindjes zitten bij de geboorte tussen maat 50 en 56 in. Mocht je kindje toch kleiner of groter zijn, dan heb je bij ons razendsnel een boxpakje in de juiste maat besteld.

Ook voor babyrompertjes en andere kleertjes

Heb je behalve aan de babyboxpakjes ook gedacht aan de babyrompertjes die je goed kunt gebruiken voor je kindje? In tegenstelling tot babyboxpakjes hebben rompers meestal geen broekspijpjes. Rompers worden onder het babyboxpakje gedragen. Mocht je ook nog andere babykleding nodig hebben, zoals babyjeans of babytruien, dan ben je ook daarvoor bij ons aan het juiste adres.

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.