Babyboxpakjes voor jongens

87 Resultaten
aanbevolen

87 Resultaten

Boxpak

Houdt jouw baby ook zo van lekker woelen in zijn box. Speciaal voor baby’s die lekker in hun box liggen hebben we boxpakjes. Een boxpakje kan heel fijn zijn voor baby’s die van bewegen houden. Dit omdat een boxpakje een eendelig pak is, waar het bovenstukje vast zit aan het broekje. Zo zal je baby zichzelf niet kunnen uitkleden en blijven zij goed warm. Een tip: een boxpakje als kraamcadeau. Iedere papa en mama maak je blij met een boxpakje, omdat geen baby er genoeg van kan krijgen.

Warm en comfortabel

Een boxpakje is eendelig waardoor het lichaam van de baby lekker warm blijft. Hierbij is het ook handig dat het pakje niet uit kan en daardoor ook niet op kruipt. Vaak zijn de boxpakjes ook van een dikkere stof waardoor de baby’s lekker warm blijven. De pakjes zijn altijd van comfortabele stoffen gemaakt zodat de baby’s lekker op ontdekkingstocht kunnen en hun beentjes in de lucht kunnen gooien.

Kruippakje

Een kruippakje is een ander woord voor een boxpakje. Een boxpakje is heel handig voor baby’s die kruipen, omdat hij lekker blijft zitten. Het is vaak een misverstand, maar een boxpakje is echte bovenkleding. Het is dus een volwaardige outfit voor de baby’s. Van oorsprong zijn de standaard pakjes inclusief de voetjes. Zo blijven deze ook lekker warm en hoef je nooit meer te zoeken naar de sokjes van je baby. Je hoeft de outfit alleen nog maar af te maken met een leuk mutsje zodat het hoofdje van jouw baby ook lekker warm blijft.

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Categorieën

Mijn account
Help