Wis alle filters Filter op

Babyface

Wis alle filters Filter op

Babyface

Het merk Babyface is een eigenzinnig, stoer, maar ook lief en comfortabel merk. De goede prijs-kwaliteitverhouding en het sterke eigen merkbeeld zijn de succesfactoren van Babyface. Het merk is er voor de allerkleinste wereldburgers opgroeiend tot eigenwijze dreumesen. Babyface Girls en Boys is er in de maten 68 t/m 116. Babyface Newborn is er voor jongens en meisjes in de maten 50 t/m 68. Benieuwd naar de kinder- en babykleding van dit merk? Bekijk de schattige collectie van Babyface online.

Babyface kleding

De collectie van Babyface kleding bevat een mix van stoere en lieve kleding voor meisjes en jongens met maat 68 t/m 116. Ook voor de newborns heeft Babyface een schattige collectie in de maten 50 t/m 68. De perfecte pasvorm van de Babyface kleding zorgt ervoor dat de kids comfortabel en onbezorgd op kunnen groeien. Elk seizoen brengt Babyface weer een nieuwe collectie kleding uit met daarbij ook een unisex-lijn met zachte materialen en subtiele kleuren. Door het uitgebreide assortiment van Babyface kinderkleding is het combineren van kledingstukken erg gemakkelijk. Zo loopt ook je baby of je peuter in de hipste kleding! Shop de Babyface collectie hier.

Babyface online

Op zoek naar kleding van Babyface? Kleertjes.com heeft een grote collectie Babyface online voor jongens, meisjes en baby’s. Jongens stelen de show in een stoere Babyface broek. Een Babyface jas maakt de look voor meisjes helemaal compleet. Ook zo’n fan van de mooie kleding van Babyface? Shop snel de nieuwe collectie van Babyface online.