Vormenstoven

1 Resultaat
aanbevolen

1 Resultaat

De vormenstoof: leuk en leerzaam

De vormenstoof is een speeltje waarmee jouw ukkepuk lekker kan priegelen en spelen. Dit stuk speelgoed is razend populair omdat het leuk is om mee te spelen en daarnaast is het hartstikke leerzaam. Je kind ontwikkelt namelijk zijn of haar fijne motoriek omdat de vormenstoof helpt om bepaalde kleuren en vormen te herkennen. Een vormenstoof bestaat uit losse blokjes in verschillende vormen en kleuren. De taak aan jouw kind is om deze in de juiste gaten te stoppen. De vormenstoof is er speciaal voor de kleintjes onder ons. Wanneer je op de productinformatie klikt, kun je zien voor welke leeftijden de vormenstoof geschikt is. Ben je niet helemaal tevreden met de bestelling? Dan kun je deze eenvoudig retourneren bij een DHL punt bij jou in de buurt.

Vormenstoven voor kinderen van verschillende leeftijden

De meeste vormenstoven zijn geschikt voor de kids vanaf 1 jaar. Aan het begin zul je zien dat ze de blokjes alleen eruit halen en een beetje ermee gaan pielen. Maar later zullen deze ukkepukken doorhebben dat de blokken in de verschillende gaten van de vormenstoof passen. Dan begint het spel pas echt! De meeste kleintjes zullen behoorlijk gefrustreerd worden wanneer sommige blokken niet in de gaten passen. Maar wanneer het eenmaal lukt om het juiste blokje in het juiste gaatje te krijgen, zal je kleine jongen of meisje behoorlijk trots zijn. Daarom is de vormenstoof een leuk stuk speelgoed dat tegelijkertijd een goede uitdaging is voor je kindje.

Verschillende thema’s

Ben je op zoek naar een houten vormenstoof? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We hebben zowel houten vormenstoven als kunststof vormenstoven. Ze hebben allemaal een verschillend thema. Zo hebben we voor de jongetjes een vormenstoof van hout in een uitvoering van een stoere brandweerwagen. En wat dacht je van Nijntje? Ook hier hebben we een exemplaar van in de vorm van een vormenstoof. De vlinder en bloemen vormenstoof is net zo schattig! Welke ga jij kiezen?

Vormen en kleuren herkennen

De vormenstoof leert je kind verschillende kleurtjes en vormpjes te herkennen. Je kleintje moet aan de blokken voelen en goed kijken omdat ze allemaal weer anders zijn. Hierdoor wordt de kleur- en vormherkenning bevorderd. De fijne motoriek wordt ontwikkeld omdat je kind de blokjes op de juiste manier moet draaien en neer moet leggen in de gaten. Doordat je koter alles met zijn of haar handen moet doen wordt ook de oog-hand coördinatie getraind. Genoeg redenen dus om een vormenstoof aan te schaffen! Laat dat pielen en rommelen maar beginnen met een vormenstoof uit ons assortiment.

De vormenstoof ontwikkelt de fijne motoriek van je kind

​Daarnaast is het spelen met de vormenstoof ook ontzettend goed voor de ontwikkeling van de fijne motoriek. Het blokje moet natuurlijk precies goed gedraaid worden om in het gat te passen. Naast de fijne motoriek stimuleer je ook de oog-hand coördinatie. Hiermee stemt je kindje af wat hij/zij ziet en wat hij/zij met de handen doet.

Welk speelgoedmerk kies jij?

We hebben van verschillende speelgoedmerken vormenstoven beschikbaar. Zo vindt het speelgoedmerk Fisher-Price het belangrijk dat hun speelgoed de fantasieën van een kind stimuleert. Hiermee willen zij de gezinnen gelukkig maken en plezier bezorgen. Het speelgoedmerk New Classic Toys vindt het belangrijk dat kids spelenderwijs de wereld ontdekken. Hun speelgoed zorgt voor een goede motorische ontwikkeling. Hierbij staat spelen gelijk aan leren en waardevol zijn. Bij het speelgoedmerk Nijntje vind je een vormenstoof met het favoriete figuurtje van ieder kind. Bij Quercetti vind je uitdagend en leerzaam speelgoed. Kijk bij het speelgoedmerk dat bij jou past!

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Categorieën

Mijn account
Help