Boten

3 Resultaten
aanbevolen

3 Resultaten

Maak de kapitein in je kindje los met de speelgoed boot

Trotseer de woeste golven met een mooie speelgoed boot. Je kindje voelt zich kapitein op zijn of haar eigen schip. Veerboten, cruiseschepen, zeilboten… Je vindt het in onze webshop. Zelfs de Ark van Noach hebben we beschikbaar. Dus als je op zoek bent naar een houten speelgoed boot, is dit een mooi speeltje om aan te schaffen. Tegelijkertijd kan je het Bijbelse verhaal vertellen van Noach die met allerlei verschillende dieren rondvoer op de zondvloed. Welke speelgoed boot je ook aanschaft: je kind zal er urenlang speelplezier aan beleven. Kijk daarom snel in ons assortiment met welke boot jij je kind blij gaat maken. Ben je niet tevreden met de bestelling? Retourneer de speelgoed boot dan eenvoudig bij een DHL punt bij jou in de buurt.

Laat de fantasie van je kind de vrije loop

Alle hens aan dek! Jouw kind is kapitein en zet iedereen zogenaamd aan het werk op zijn of haar speelgoed boot. De fantasie van je kleine zal op hol slaan met een speelgoed boot. Is er noodweer uitgebroken? Tijd om alarm te slaan en ervoor te zorgen dat de passagiers of dieren veilig in het bootje blijven zitten. De avonturen met speelgoed boten zijn eindeloos omdat boten zo leuk en veelzijdig zijn. Speel ermee in bad of op een vrolijk speelkleed, een speelgoed boot is op alle plekken vermakelijk om mee te spelen.

Ontwikkel de fijne motoriek

Verder is het niet zomaar leuk speelgoed. Ook de oog-hand coördinatie wordt getraind omdat je kindje goed moet kijken en tegelijkertijd druk in de weer is met zijn of haar handjes. Bij de productinformatie kun je allerlei belangrijke info terugvinden omtrent leeftijd en productinformatie. Vergeet dus niet om hier even te kijken! Van welke boot droomt jouw kind? Schaf deze aan in onze uitgebreide collectie. Speelgoedboten zijn leuk voor zowel stoere jongens als coole girls. Blijft je kind toch liever op het droge? Bekijk dan ons grote assortiment in speelgoedauto’s. Welk verhaal je kind ook wil naspelen, het begint bij het juiste speelgoed.

De beste speelgoedmerken

Bij al die verschillende speelgoedboten komen ook verschillende merken kijken. Zo heeft EverEarth een houten speelgoedboot die de Ark van Noach moet voorstellen. De naam EverEarth zegt het eigenlijk al: duurzaamheid en milieuvriendelijk zijn, staan centraal in hun producten. Hun speelgoed is gemaakt van het beste hout zonder chemische stoffen. Door middel van hun speelgoed willen zij ouders en kinderen in contact en dichterbij de natuur brengen. Het speelgoedmerk Siku rijdt al generaties lang door de woonkamers in heel Nederland. Ze hebben naast boten ook auto’s en allerlei andere voertuigen. De speeltjes zijn gemaakt van de beste materialen waardoor de speelgoed bootjes lang meegaan. Voor welk merk ga jij kiezen? Bekijk het in ons assortiment!

Nog veel meer dan alleen speelgoedboten

Wist je dat we naast speelgoed nog veel meer hebbedingen voor je kind hebben? Kleding bijvoorbeeld. Van laarzen tot sandalen en van jeans tot sweaters: in onze webshop shop je alles in een keer snel bij elkaar.

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Categorieën

Mijn account
Help