Speeltenten

2 Resultaten
aanbevolen

2 Resultaten

Fantasierijke speeltenten voor elk kind

De speeltent is zo’n plekje waar jouw ukkepuk zich even helemaal in kan terugtrekken. Dit kan alleen of gezellig met vriendjes. Door het creëren van zo’n spannend plekje kan jouw kind heerlijk spelen in zijn of haar eigen wereld. Of dit nou in een speeltent is die onder een hoogslaper gehangen kan worden of in een gave tipi tent: wij hebben waar jij naar op zoek bent.

Waan je in een indianenstam

Ben je op zoek naar een tipi tent of wigwam speeltent voor je kind? Dan ga je in onze webshop gegarandeerd slagen. We hebben verschillende soorten tipi’s. Zo is er de tipi speeltent in verschillende kleurtjes die zowel binnen als buiten opgezet kunnen worden. Je kindje waant zich een stoere indiaan in zijn of haar speeltent tipi. Nog spannender voor kinderen is om er een nachtje in te logeren. Gooi die kussens en dekens maar in de tipi en het logeerpartijtje kan beginnen!

De speeltent als ballenbak

Kids zijn gek op ballenbakken. Zo hebben we de pop up speeltent in een ballenbak vorm. Deze zijn speciaal gemaakt voor de kleintjes onder ons. Doordat er verschillende verassingen en activiteiten in de ballenbakken verstopt zitten, wordt de hand-oogcoördinatie van baby’s ontwikkeld. De kleurrijke speeltent voor je kind staat ook nog eens super vrolijk in de woonkamer. De een komt in de vorm van een oceaan en de ander met Bumba erop: hoe schattig zijn deze kinder speeltenten?

Speelwalhalla’s voor prinsesjes

De girly meiden kunnen hun geluk niet op met een roze prinsessen speeltent. In haar fantasierijke wereld waant ze zich een ware prinses in een roze kasteel speeltent. Trek er een jurkje bij aan en dan is ze helemaal in een koninklijk thema. Ook de speeltenten in Disney thema zullen ervoor zorgen dat dit het favo plekje van jouw kleine meid wordt. Is jouw dochter helemaal gek van popgroepen als K3? Schaf dan een speeltent aan met de favoriete personages van jouw meisje, hier gaat zij zeker blij van worden. Ook hebben we prachtige speeltenten in de vorm van een sprookjestoren. Rapunzel, laat je haar maar vallen! Het spelen met vriendjes en vriendinnetjes wordt nu nog leuker.

Trek ten strijde in een ridder speeltent

Stoere jongens zullen zich een dappere strijder voelen in ridderkastelen. Ook die hebben we beschikbaar als speeltent. Van dierenwinkels tot brandweerwagens en van Spider Man tot Paw Patrol: voor jongens zijn de speeltenten net zo leuk. Een tent is nog nooit zo leuk en makkelijk geweest. Met de pop up speeltenten staat die binnen no time klaar. Laat het spelen maar beginnen!

Welk speelgoedmerk past bij jou?

De speeltenten komen van verschillende speelgoedmerken. Ben je op zoek naar een tipi speeltent? Kijk dan bij Buffalo. De ene tent komt in camouflage en de andere met vrolijke tekeningen erop. Ook prinsessen speeltenten ga je hier vinden. De speeltenten van Haba zijn in allerlei verschillende thema’s. Zo ga je hier trekkers vinden maar ook toverbossen, kastelen en winkeltjes. Haba vindt het belangrijk om kinderogen te doen stralen en ontwikkelen hun speelgoed met liefde en passie. Op zoek naar een speeltent in felle kleuren? Kijk dan bij Paradiso Toys. Kwaliteit vinden zij erg belangrijk bij het maken van de producten. Naast het vrolijke uiterlijk van deze speelparadijsjes, gaan de tenten ook nog eens lang mee: een win-winsituatie. Bij Studio 100 vind je de favoriete karaktertjes van jouw peuter zoals Bumba, K3 en Kabouter Plop. Dat beloofd veel gezelligheid! Verder hebben we speeltenten van Marvel, Non-License, Rose & Romeo en Disney. Shop snel jouw favoriete speeltent!

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Categorieën

Mijn account
Help