Waterspeelgoed

Maak klaar voor een superspetterend buitenspeelseizoen! kleertjes.com heeft het coolste waterspeelgoed in huis om jouw kids helemaal uit te laten razen. Van waterblasters tot zwembadjes en opblaasbare waterglijbanen - wij helpen jullie de zomer te veroveren met de allercoolste gadgets. Get ready for a splashing good time, little ones! Laat je creativiteit los en maak er een plons-tastic party van. Ontdek nu het ultieme waterspeelgoed op kleertjes.com.

37 Resultaten
nieuwste collectie

37 Resultaten

Spelen en spetteren met waterspeelgoed

Overgooien met een bal of ronddobberen op een opblaasbare flamingo… Spetteren en spelen in het water vinden kleine kinderen heerlijk. In ons assortiment vind je van alles. Van zwembandjes tot waterbanen en van waterpistolen tot strandballen: vul de speelgoed collectie van je kindje aan met het leukste waterspeelgoed. Spelen in de tuin, het zwembad of de zee wordt nu nog leuker. Heb je het product binnen maar ben je niet helemaal tevreden? Dan kun je het altijd retourneren bij een DHL punt bij jou in de buurt. Bekijk snel ons waterspeelgoed voor je kind en shop jouw favoriet!

Waterspeelgoed voor je baby of peuter

Voor de kleintjes is het handig om zwembandjes aan te schaffen. Hiermee kunnen kinderen veilig leren zwemmen in het zwembad of in de zee. We hebben ze voor kleine jongetjes en meisjes. Heb jij bijvoorbeeld een dochtertje thuis die gek is op de film Frozen? Schaf dan zwembanden aan waarop de mooie prinsesjes Anna en Elsa staan. Ook leuk voor peuters is de zand-, water- en picknicktafel waarbij je dreumes lekker kan spelen en kliederen met zand en water. Ook zwemtrainers vind je in onze webshop. Dit zijn hulp zwembanden speciaal voor kids tussen 2 en 6 jaar. Door het tuigje kan je zoon of dochter veilig oefenen met zwemmen.

Ook voor de allergrootsten

Is jouw kind al wat groter? Dan kun je een coole waterbaan aanschaffen. Rond zoeven met bootjes over het wilde water vinden kinderen enorm spannend. Je kunt extra verlengstukken aanschaffen om de waterbaan iedere keer weer anders te maken. Het kan ook zijn dat jullie op vakantie gaan, dan mag een opblaasband niet ontbreken in de koffer. Magische eenhoorns, smakelijke hamburgers en reuze flamingo’s: we hebben ze in de grappigste en leukste ontwerpen. Ook gezellig is om strandballen aan te schaffen, hier kunnen jullie als gezin allerlei spelletjes mee doen. Wanneer het zonnetje buiten gaat schijnen en de temperaturen stijgen zijn waterpistolen ook leuk waterspeelgoed voor kinderen. Het biedt verkoeling en is daarnaast hartstikke spannend.

De beste speelgoedmerken

Onze webshop heeft de beste speelgoedmerken. Ben je op zoek naar een waterbaan? Kijk dan bij het merk Aquaplay. Het belangrijkste voor Aquaplay is dat kinderen met veel plezier kunnen spelen met water en dit zie je terug in hun spannende waterbanen. Ben je op zoek naar zwembandjes, banden of strandballen van hoge kwaliteit? Kijk dan bij speelgoedmerk Intex. Met hun lollige designs wordt spelen in het water nog leuker. Voor de favoriete figuren van ieder kind kun je een kijkje nemen bij het waterspeelgoed van Disney. Zij bieden het leukste speelgoed met de bekende Disney prinsessen en figuren. Bij speelgoedmerk EXIT vind je verschillende zand-, water- en picknicktafels. Je kunt een uitgebreide variant kopen met zitjes en een parasol of een minder uitgebreide met alleen de zand- en waterbakken. Waar je ook voor kiest: ze zijn allemaal even leuk! Verder hebben we o.a. de speelgoedmerken Summertime, NERF, BSTW en Bema. Filter op het merk dat jou het meeste aanspreekt!

Meer dan alleen waterspeelgoed

Wist je dat wij - naast speelgoed - nog veel meer leuks hebben voor je koter? Van jassen tot schoenen en van tassen tot spijkerbroeken: op onze webshop shop je alles in keer bij elkaar. Wel zo handig, toch? Vul daarom de kleding en speelgoed collectie van je kindje aan met de leukste hebbedingen!

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.