Zandbakken

7 Resultaten
aanbevolen

7 Resultaten

Bouw een imperium met de zandbak

Buiten schijnt het zonnetje en dat betekent dat je kleintje lekker buiten kan spelen en ravotten. Kinderen vinden dit namelijk heerlijk. Heb je geen zin om naar de speeltuin te gaan? Dan haal je de speeltuin toch naar je eigen huis met een zandbak! Het is misschien wel de droom van ieder kind, een eigen zandbak in de tuin. Zand in een emmer scheppen, kastelen bouwen of harken in het zand: je kind kan zijn of haar geluk niet op. Van een heel imperium bouwen tot gaten grave, je kind kan zoveel leuks doen in een zandbak. Of je nou op zoek bent naar een zandbak van hout of een zandbak met deksel, wij hebben het in ons assortiment. Heb je geen tuin of niet zo’n grote? Ook dan hebben we geschikte zandbakken die wat kleiner zijn. Neem gauw een kijkje in ons assortiment en kijk welke zandbak geschikt is voor jouw tuin.

Welke houten zandbak kies jij?

De houten zandbak staat mooi in de tuin en is ook nog eens duurzaam. De meeste houten zandbakken komen met een afdekzeil en dat is erg handig. Wanneer er een plensbui valt, wordt het zand niet nat. Ook hoef je met een afdekzeil niet bang te zijn voor bezoekjes van katten. Het zand blijft droog en schoon waardoor er geen bacteriën bij kunnen komen. Sommige zandbakken hebben opbergruimtes erbij. Hier kun je alle schepjes, emmers, harken en andere zandbakspeeltjes in kwijt. Zo hoef je niet bang te zijn voor rommel en houd je alle spullen netjes bij elkaar. Ook hebben we zandbakken met bankjes erbij waardoor je kind lekker kan zitten tijdens het spelen met het zand.

Vrolijke zandschelpen in allerlei kleuren

Wanneer je een kleine tuin hebt of een balkon dan kun je een zandschelp aanschaffen. Deze zijn klein en compact, máár net zo leuk! Je kunt in beide schelpen zand doen waardoor meer kindjes erin kunnen spelen. Maar je kunt ook in de ene schelp water doen en in de andere zand: dat belooft veel speelplezier. Ook hebben we een vrolijke schildpad zandbak met dak. Hierin zit een stoeltje, waardoor je kind lekker kan zitten. Je sluit de zandbak gemakkelijk af door de klep naar beneden te doen. Hierdoor blijft het zand droog en schoon. Ook de zandbak in de vorm van een schildpad is handig voor wanneer je een balkon hebt of een kleine tuin. De zandbakken van kunststof komen in allerlei vrolijke snoepkleurtjes. Hierdoor staat die extra gezellig in de tuin. Laat het zandbak feestje maar beginnen!

Verschillende speelgoedmerken

De zandbakken zijn van verschillende merken. Zo bieden we Paradiso Toys aan, die speelgoed heeft van goede kwaliteit. Daarnaast vinden zij veiligheid erg belangrijk, dit testen ze van begin tot eind in het productieproces. Dit zie je terug in hun zandschelpen en schildpad zandbakken. Een klassieke, houten zandbak vind je bij het merk Plum. Met hun buitenspeelgoed proberen ze op spelenderwijze de ontwikkeling van het kind te stimuleren. De houten zandbakken van Plum zij beschikbaar in verschillende formaten. Ook fijn is dat bij hun zandbakken een afdekzeil zit waardoor het zand erin niet nat en vies kan worden. Het merk TP Toys ontwerpt en fabriceert al meer dan 50 jaar speelgoed voor kinderen. Zij vinden veiligheid en design belangrijk en dit zie je terug in hun zandbakken. De ene zandbak heeft bankjes erop en de ander komt in de vorm van een stoer piratenschip. Deze ‘slimme’ ontwerpen zijn typerend voor TP Toys. Bekijk ons assortiment en zoek de zandbak die bij jouw tuin past.

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.