Wis alle filters Filter op

Cakewalk

Cakewalk
Wis alle filters Filter op

Cakewalk

Cakewalk is een Nederlands merk met vrolijke mode voor meisjes van 9 maanden t/m 12 jaar die een enthousiaste kijk op de wereld hebben. Het merk kenmerkt zich door fantastische kleuren, vrolijke dessins en originele details. Voor de allerkleinste dames is er Cakewalk babykleding te bestellen in de maten 62 t/m 110. De kleding voor de mini’s heeft een extra vleugje zoetheid. De meisjes gaan gekleed in kleding die een tikje volwassen is, aangezien dat is wat opgroeiende meisjes graag willen. Cakewalk is er voor de meisjes in de maten 104 t/m 164. Je bekijkt de nieuwste collectie van Cakewalk, voor de ambitieuze meisjes die dromen van de toekomst, online in onze webshop.

Cakewalk kinderkleding

Cakewalk meisjes houden van kleur en prints, en dat zien we in de iedere collectie kinderkleding van Cakewalk terug. De kleding van dit kleurrijke en vrolijke merk is verkrijgbaar voor meisjes in de leeftijden van 4 t/m 12 jaar. De collecties kinderkleding zijn herkenbaar aan de vrolijke prints die altijd een verhaal vertellen. De verfijnde uitwerking van de prints en het gebruik van mooie materialen geven de kleding bovendien een rijke uitstraling.

Cakewalk jurk

Elk seizoen weer brengt het merk een prachtige lijn Cakewalk jurken uit. Ook deze jurken zijn lekker kleurrijk en ontworpen voor meisjes die houden van vrolijke kleding. Een Cakewalk jurk zou in de kast van ieder meisje moeten hangen. Wie wordt er nou niet vrolijk van Cakewalk kinderkleding?