Let op, de klok tikt!

Elke dag een leuke dagaanbieding bij kleertjes.com

Wist je dat we bij kleertjes.com nu elke dag een leuke dagaanbieding voor je hebben? Naast ons uitgebreide assortiment kinderkleding en kinderschoenen van de leukste merken hebben we nu dus ook dagelijks een scherpe aanbieding voor je. Van ideaal T-shirt met korte mouwen tot lekker warm vest en van de leukste sokken tot een paar hippe sneakers. Wat de dagaanbieding is, dat is elke dag een verrassing. Het enige wat wel hetzelfde blijft, is dat het altijd een goede aanbieding is. De kortingen die je krijgt kunnen oplopen tot 60%! Dat is toch mooi meegenomen!.

Een kapotte knie, 'even' blijven hangen in het klimrek, geknutseld met ecoline of 'gewoon' weer zo'n groeispurt. Kinderen lijken altijd wel nieuwe kleding te kunnen gebruiken. Je kunt natuurlijk elke dag even komen kijken welke scherpe aanbieding we vandaag voor je klaar hebben staan. Zo ben jij altijd op de hoogte en mis je nooit een dagaanbieding.

Is de dagaanbieding wat voor jou en bestel je op een werkdag voor 22.30 uur? Dan heb je de aanbieding de volgende dag al in huis. Ben je toch niet helemaal tevreden, dan kun je de dagaanbieding ook gewoon weer gratis retour sturen. Dit geldt natuurlijk ook voor alle andere producten die je bij kleertjes.com besteld.