POP top teaser image

Educatief speelgoed

50 Resultaten
aanbevolen

50 Resultaten

Spelenderwijs leren met educatief speelgoed

Leren en spelen tegelijkertijd? Het kan met ons educatieve speelgoed. Het is de ideale combinatie omdat je koter de hersenen traint op een speelse wijze. Dit kan met leercomputers, wereldbollen, leerklokken, telescopen, leersystemen of educatieve spellen. Er zijn zoveel opties mogelijk en met de filter kan je eenvoudig aanklikken waar jij naar op zoek bent. Heb je het educatieve speelgoed binnen maar ben je niet helemaal tevreden? Dan kun je alles eenvoudig retourneren bij een DHL punt bij jou in de buurt. Bekijk ons diverse aanbod in educatief speelgoed en shop waar jij naar op zoek bent.

Wetenschappelijke leercomputers, -klokken en -systemen

Kijk eens bij onze leercomputers die de ontwikkeling van je ukkepuk stimuleren aan de hand van spelletjes, verhalen en opdrachten. De meeste leercomputers vallen onder educatief speelgoed vanaf 6 jaar. Bij de productinformatie lees je meer over vanaf welke leeftijd het speelgoed geschikt is. Je kind leert met een leercomputer lezen, rekenen en probleemoplossend denken. Hierdoor is het een onmisbaar stuk speelgoed. Wil je jouw kleintje graag leren klokkijken op een speelse wijze? Schaf dan een leerklok aan. Door middel van puzzelen en spelen weet jouw kind straks precies hoe laat het is. Onder onze leersystemen vind je magneetborden die tweezijdig zijn. Op de ene kant kan er geschreven worden met magneetletters en -cijfers en op de andere kant kan er getekend worden. De magneetborden vallen onder educatief speelgoed vanaf 4 jaar. Wie heeft ooit gezegd dat leren saai is? Niet met ons educatieve speelgoed.

Topografie wordt een eitje

Is jouw kind een globetrotter? Schaf dan een wereldbol of -kaart aan. Hiermee ontdekt jouw kind op spelenderwijze de wereld. Het wordt makkelijker om te leren waar alle landen op de kaart liggen. Ook hebben de wereldbollen en -kaarten leuke extraatjes zoals interactieve wereldbollen en verlichting. Deze wetenschappelijke speeltjes vallen onder educatief speelgoed vanaf 7 jaar.

Educatieve spellen voor jong en oud

Ben je op zoek naar educatief speelgoed vanaf 2 jaar? Kijk dan bij onze educatieve spellen. Je vindt hier bijvoorbeeld een Bumba quizspel of een speelgoedtuin waarbij je alle boompjes en huisjes op de juiste plek moet plaatsen. Ook vind je hier educatief speelgoed vanaf 3 jaar. Zo kun je plaatjesspellen en magneetborden aanschaffen. De grote kinderen worden ook blij van het educatieve speelgoed. Voor hen hebben we bijvoorbeeld archeologische spellen waarbij fossielen moeten worden opgegraven. Voor de laboranten onder ons hebben we een schoonheidslaboratorium waarin unieke creaties gemaakt kunnen worden. Hierbij moet je niet alleen logisch nadenken maar ook creatief zijn. Daag jouw kind uit met de leukste educatieve spellen!

Welk speelgoedmerk kies jij?

Het wetenschap speelgoed komt van diverse merken. Wil jij jouw kind leren lezen, schrijven of rekenen? Kijk dan bij de educatieve spellen van Jumbo. Mooie letters aan elkaar schrijven, appels bij elkaar optellen of het herkennen van vormen kan met de Jumbo spelletjes. Voor magneetspelborden kun je filteren op het speelgoedmerk HABA. Naast deze magneetspelletjes vind je hier ook ordening- en telspellen in de typerende HABA kleuren en designs. Ben je op zoek naar een spel dat je kids gezamenlijk kunnen doen? Dan kun je een flitsquiz van Identity Games aanschaffen. Deze zijn beschikbaar in diverse moeilijkheidsgraden voor verschillende leeftijden. Verder hebben we o.a. de speelgoedmerken Little Dutch, New Classic Toys, Quercetti, Schleich, SES, Studio 100 en VTech.

Meer dan alleen speelgoed

Al dat educatieve speelgoed is leuk maar wist je dat we ook nog allerlei kinderkleding hebben? Van hippe schoenen tot trendy broeken en van zomerse tops tot warme winterkleding: je shopt het hier. Een goede reden om de kledingkast van jouw kind aan te vullen met de leukste musthaves.

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.