Wis alle filters Filter op

Havaianas

Wis alle filters Filter op

Havaianas

Op en top zomergevoel op de nieuwste Havaianas slippers! Havaianas zag voor het eerst het licht in Brazilië in het jaar 1962. Jaren later werd dit merk een ongekend succes en vandaag de dag vrolijken de Havaianas slippers wereldwijd de stranden op! De inspiratie voor het ontwerp van Havaianas waren de zogenaamde Zori's: traditionele Japanse, slipperachtige schoenen van rijststro en stof. Havaianas verspreidde zich de afgelopen jaren als een lopend vuurtje over de stranden in de wereld en is een stijlicoon geworden binnen de footwear. Havaianas slippers zijn gemaakt van 100% hoogwaardig rubber en zien er niet alleen goed uit, maar zitten ook heerlijk!

Havaianas kids

Op zoek naar Havaianas voor kids? Bij kleertjes.com vind je een grote collectie Havaianas slippers en regenlaarzen voor kids. Naast de kinder teenslippers en laarzen zijn er ook slippertjes voor baby's. Voor de jongens en meisjes zijn Havaianas verkrijgbaar in de maten 21 t/m 46. Voor baby's kun je bij ons terecht voor de maten 17 t/m 20.

Havaianas slippers

De nieuwste collectie van Havaianas in vrolijke designs en kleuren, ze zijn niet meer weg te denken! In ons aanbod vind je onder andere modellen uit de vaste collectie als de Crystal Glamour voor kids, Brasil Baby en Kids, Kids Top Mix, Fun en Slim. Kortom genoeg keus uit ons ruime assortiment!