Wis alle filters

Filter op

Imps & Elfs

Imps & Elfs
Sorteer op:
De nieuwe inhoud wordt geladen.

Imps & Elfs

Het Nederlandse merk Imps & Elfs staat voor pure kleding met een ‘no-nonsense-stijl’. De kleertjes leggen het accent op de lichaamsvormen van de baby en leiden niet af met frutsels en franjes. Het merk wil een kind, kind laten zijn. Imps & Elfs biedt prachtige kwaliteit kleren, waarvan alle items zijn gemaakt van biologisch katoen. Ook wordt de kleding in samenwerking met Made-By kinderarbeidvrij geproduceerd. Imps en Elfs babykleding is bij kleertjes.com verkrijgbaar in de maten 50 t/m 98 en Imps en Elfs kinderkleding in de maten 104 t/m 140.

Imps en Elfs online

Imps en Elfs kinderkleding heeft ieder seizoen leuke statement teksten op de kleding die perfect passen bij de huidige 'quote-hype'. Verder heeft de collectie, zoals we van Imps & Elfs gewend zijn, weinig opsmuk en komt het in vrij neutrale gecombineerd met de kleuren geïnspireerd op de laatste trends.

Imps en Elfs Bedding & Lifestyle

Met elke geboorte gaat er een nieuwe wereld open. De bedding & lifestyle collectie van Imps & Elfs maakt deze unieke belevenis compleet. Van lakentjes tot spuugdoekjes, van quilts tot handdoeken, de collectie biedt een compleet assortiment van alledaagse textiel Essentials. De kleuren van deze bedding & lifestyle collectie zijn geïnspireerd op een heel oud kinderboek dat Imps & Elfs designer Jacqueline Streng in Parijs kocht. Een speciale verftechniek brengt deze poederachtige tinten tot leven. Hiermee wordt een egale gloed over de stof gecreëerd en dat maakt de look van deze artikelen meer dan bijzonder. Bekijk hier alle Bedding & Lifestyle artikelen.