kleertjes.com in de media

[26-09-2022]

kleertjes.com nieuwe sponsor Make-A-Wish

De grootste online kinderkledingwinkel kleertjes.com en stichting Make-A-Wish Nederland gaan samenwerken. Naast de bijdrage in financiële middelen en kleding, gaat kleertjes.com inhoudelijke wensen vervullen van ernstig zieke kinderen. Wil een kind een make-over of  model  zijn, dan is de kans groot dat kleertjes.com deze mede organiseert. Door deze donaties ondersteunt kleertjes.com de missie van Make-A-Wish: de kwaliteit van het leven van álle kinderen en jongeren tussen de 3 en 18 jaar met een ernstige, soms levensbedreigende ziekte verbeteren door een wensvervulling te geven die ze veerkracht en positiviteit geeft om nare ervaringen te overschrijven.

“Wij geloven dat een mooiere wereld begint bij kinderen. Bij kinderen die alle ruimte krijgen om te groeien en zich te ontwikkelen. Om tot volle bloei te komen. Zodat ze op kunnen groeien tot authentieke, evenwichtige en veerkrachtige volwassenen. Je wil daarbij alles aanreiken wat ze daarvoor nodig hebben. Daarom is het onze missie om alle kinderen in Nederland te empoweren in hun groei. ‘Laat ze stralen’ is niet voor niets de boodschap in onze campagnes. Vanuit een gedeelde missie voelt de keuze voor Make-A-Wish als vanzelfsprekend. Juist omdat deze kinderen niet vanzelfsprekend opgroeien.“

Talia Vos, Teamlead Brand Marketing kleertjes.com

“Wij zijn erg trots op dit mooie nieuwe partnership. Een bedrijf dat onze missie zo omarmt en ondersteunt juichen wij uiteraard toe. We hebben veel raakvlakken in het aanspreken van onze doelgroep, dat maakt dat onze gezamenlijke ideeën eindeloos zijn. Er ligt al een mooi plan voor de nabije toekomst…”

Hanneke Verburg, Algemeen Directeur Make-A-Wish Nederland

kleertjes.com in de media

[21-11-2019]

kleertjes.com wordt hét online kinderwarenhuis en voegt speelgoed toe aan assortiment

Hoe is kleertjes.com ontstaan?

kleertjes.com is de grootste online winkel in kinderkleding en –schoenen. Zo ken je ons misschien. Maar zo zijn we niet begonnen. In 2003 miste zakenvrouw en drukbezette moeder Claudia Willemsen een Nederlandse webshop met kinderkleding. Claudia wilde moeders met kleertjes.com het gemak van het online bestellen van kinderkleding bieden. Haar idee bleek een schot in de roos en daarom zijn wij uitgegroeid tot het bedrijf dat we nu zijn. 

Het online kinderwarenhuis

Vanaf heden willen wij samen met andere mooie bedrijven verder vorm geven aan onze missie ‘the joy of growing together.’ Dat is de groei die kinderen doormaken van baby naar peuter, kleuter, kind en tiener, maar ook de groei die de moeder doormaakt in elk van deze fasen. Daarom zijn we gestart met kleertjes & co. Met kleertjes & co bieden we partners de mogelijkheid om hun producten ook via ons online platform te verkopen. Door onze krachten te bundelen bieden we de moderne moeder zoveel mogelijk keuze in assortiment, levertijden en prijs. We willen samen bouwen aan de mooiste en leukste webshop met het meest uitgebreide aanbod van kinderkleding en kinderschoenen tot pampers en speelgoed. Hierdoor kunnen moeders altijd bij kleertjes.com terecht.

Speelgoed

We maken het moderne moeders makkelijk

De moderne moeder heeft het druk. Heel druk. Naast kinderen heeft ze ook nog een sociaal leven, hobby’s en een carrière. Deze planning queen bieden we een makkelijke en veilige manier van shoppen, zodat zij meer tijd over houdt voor de dingen die echt belangrijk zijn. 

Bij kleertjes.com houden we bij alles wat we doen onze missie in het achterhoofd, ‘the joy of growing together’. Dit vormt altijd ons uitgangspunt. We willen het leven van de moeder makkelijker en efficiënter maken, zodat er meer ruimte is voor quality time. Ook in onze bedrijfsvoering handelen we vanuit deze missie.

We zijn meer dan alleen een webshop

In onze nieuwsbrieven bieden we onze klanten inspiratie op het gebied van kindermode. We lichten trends uit en laten key-items zien in de leukste outfits. Ook met ons online magazine inspireren en informeren we drukbezette moeders over allerlei onderwerpen. We schrijven natuurlijk over de laatste trends op modegebied en geven tips voor een budgetfeestje, wanneer je kind voor het eerst alleen thuis kan blijven en een survival-kit voor de dag na een gebroken nacht. Ook op onze socialmediakanalen verzorgen we een dagelijkse dosis fashioninspiratie en informatie over alles wat moeders bezighoudt. Hier delen we zowel nieuws over nieuwe collecties, onze merken en ons bedrijf, maar ook lichten we hier onze magazine-artikelen uit. Ook vindt hier veel interactie met onze doelgroep plaats. 

We zijn dus meer dan een webshop. Wij zijn er om moeders tijd te besparen, hen te inspireren en het moederschap extra leuk én een beetje makkelijker te maken. 

Daarom kleertjes.com

Bij kleertjes.com kun je vanaf nu dus kiezen uit ons eigen assortiment én dat van externe verkopers. Zo vind je een uitgebreid aanbod met heel veel verschillende merken, producten en prijzen en kun je kiezen voor het aanbod wat het beste bij jou past. Ook blijf je nog steeds profiteren van onze voordelen:

- Veilig shoppen: alles in één vertrouwde omgeving;

- Gratis bezorging bij besteding vanaf € 49,-;

- Gratis retourneren vanuit Nederland en België;

- Bestellen, thuis passen en daarna pas betalen met AfterPay;

- Scherpe prijzen en exclusieve aanbiedingen.