Wis alle filters Filter op

Indian Blue Jeans

Wis alle filters Filter op

Indian Blue Jeans

kleertjes.com presenteert met blijdschap het nieuwe merk Indian Blue Jeans. Indian Blue Jeans is een jeans gerelateerd fashion label voor coole jongens en jonge hipster meisjes in de leeftijd van 2 tot en met 16. Kids die hun grenzen verleggen en hun eigen regels bepalen. Ze ontdekken de wereld en zijn impulsief, vol plezier en enthousiasme. Indian Blue Jeans helpt kinderen bij het vinden van een eigen identiteit en stimuleert kinderen om zich te ontwikkelen, door middel van betaalbare, goede kwaliteit kleding en unieke looks. Indian Blue Jeans kinderkleding is goed genoeg is voor de onvoorspelbare en roekeloos karakters van peuters, kinderen en tieners.

Indian Blue Jeans kinderkleding

Op zoek naar die unieke, mooie spijkerbroek? Indian Blue Jeans heeft perfect zittende denims voor meiden en jongens. Indian Blue Jeans spijkerbroeken zijn bovendien echte eye catchers door de toepassing van verschillende wassingen en bijzondere details.

Indian Blue Jeans girls kiezen voor jeans met hippe prints en sweaters in trendy kleurtjes. Zo creëren zij een sportieve, girly uitstraling.

Indian Blue Jeans boys dragen broeken of shirts met stoere printjes geheel afgestemd op de laatste trends. Ook zien we veel denim jeans met daarop een hip T-shirt of sweater. Indian Blue Jeans is verkrijgbaar voor jongens en meisjes in de maten 92 t/m 176.