Top Teaser Lite - Inspiratie - Ballonnenwedstrijd

De kleertjes.com digitale ballonnenrace

Zin in een spelletje? Doe mee aan de digitale ballonnenwedstrijd van kleertjes.com. Digitaal je ballon opblazen, touwtje erom en loslaten. Hoe ver komt jouw ballon? Dat is afhankelijk van de stand en kracht van de wind, en of je nog obstakels tegenkomt. Komt jouw ballon het verst, dan maak je kans op leuke prijzen. Doe je mee?

Hoe werkt de ballonnenwedstrijd?

Via de knop hieronder doe je mee aan de digitale ballonnenwedstrijd. Waar en wanneer je je ballon oplaat, heeft invloed op hoe ver je ballon komt. De echte windkracht en de windrichting bepalen waar jouw ballon naartoe reist.

Waar je ballon zich bevindt, dat kun je zien in op kleertjes.com. De juiste link ontvang je van ons via een e-mail. We houden precies bij waar jouw ballon is, hoe hard 'ie vooruit beweegt en hoe hoog 'ie vliegt.

Wanneer doe je mee?

De digitale ballonnenwedstrijd begint op 17 mei en duurt 17 dagen. In deze 17 dagen kun jij je ballon oplaten en kans maken op prijzen. Is je ballon geraakt door een NERF-gun, in een boom geraakt of heeft Rapido 'm te pakken gekregen? Dan is het einde race. Gelukkig kun je meerdere keren meedoen, dus kans maken kan alsnog.

Hoe werkt de ballonnenwedstrijd?

Wat kun je winnen?

Is jouw ballon helemaal in Italië of Noorwegen terechtgekomen? Of nog verder zelfs? Als jouw ballon zich in de top 10 bevindt, ben jij een van onze grote winnaars. En dan hebben leuke prijzen voor je, zoals:

  • een trampoline
  • een zwembad
  • een longboard
  • een step
  • en nog veel meer

Op hoe ver jouw ballon komt, heb je zelf ook nog wat invloed. Deel de locatie van je ballon en zorg ervoor dat al je vriendjes en vriendinnetjes meedoen. Dan krijg jij een extra zuchtje wind en komt je ballon verder.

Had je pech met je ballon, ook dan maak je kans op een troostprijs. Doe snel mee en maak kans!

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.