Top Teaser Lite - Inspiratie - Nieuw bij kleertjes.com: cadeaukaarten

Nieuw bij kleertjes.com: cadeaukaarten

Ben jij de gelukkige ontvanger van een cadeaukaart? Grote kans dat je die nu ook bij kleertjes.com kunt gebruiken. Wij accepteren namelijk DE Cadeaukaart, de VVV Cadeaukaart, Winkelcheque, de Babycadeaubon en de YourGift Card. Ontdek alle cadeaukaarten hier en ontdek hoe jij jouw cadeaukaart bij kleertjes.com inwisselt.

Veelgestelde vragen over cadeaukaarten bij kleertjes.com

 • Welke cadeaukaarten kan ik inwisselen bij kleertjes.com?

  Vanaf nu kun je bij kleertjes.com een aantal van de meest gebruikte cadeaukaarten inwisselen: DE cadeaukaart, de VVV Cadeaukaart, de Babycadeaubon en de Winkelcheque.
 • Hoe verzilver ik een cadeaukaart bij kleertjes.com?

  Om met een cadeaukaart te betalen doorloop je de volgende stappen: 1. Bij betalen kies je voor 'cadeau of kortingscode?' 2. Vul de code in die op je kaart staat 3. In het pincode veld wat nu verschijnt kan je je pincode 4. Klik op 'verzilver' 5. Heb je meer saldo? Het overige saldo kun je later besteden. 6. Is de waarde van je winkelmand hoger dan het saldo op de cadeaukaart? Betaal het openstaande bedrag met één van de andere betaalopties. 7. Heb je betaald met een cadeaukaart, maar retourneer je je aankoop? Dan vind je het saldo als tegoed terug in je kleertjes.com account.
 • Wat is het saldo van mijn cadeaukaart?

  Hoe je het saldo van je cadeaukaart checkt, is per cadeaukaart verschillend. Ontdek hierboven alle pagina's over de cadeaukaarten en ontdek hoe je jouw saldo checkt.
 • Hoe werkt retourneren met een cadeaukaart?

  Heb je een bestelling gedaan met een cadeaukaart en retourneer je items? Dan is het belangrijk om je cadeaukaart te bewaren. Hier wordt het bedrag namelijk op teruggestort. Zo kun je je volgende bestelling weer met je cadeaukaart betalen.

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.