Content Page - Algemeen - Over kleertjes.com - Make-a-wish - 27 - SS23

Hi, wij zijn kleertjes.com!

Wij geloven dat een mooiere wereld begint bij kinderen. Bij kinderen die alle ruimte krijgen om te groeien en zich te ontwikkelen. Om tot volle bloei te komen. Zodat ze op kunnen groeien tot authentieke, evenwichtige en veerkrachtige volwassenen.

Je wil daarbij alles aanreiken wat ze daarvoor nodig hebben. Daarom is het onze missie om alle kinderen in Nederland te empoweren in hun groei. Voor kids zelf is dat ontwikkelen overigens helemaal niet zo’n serieuze zaak. In de juiste omstandigheden doen zij dat namelijk vanzelf. Spelenderwijs. Op momenten dat ze helemaal in hun element zijn. En het mooie aan kinderen is, dat zie je. Dan gaan ze op in hun eigen wereldje. In hun eigen fantasie. Waar ze helemaal vrij zijn, ze zich door niets of niemand beperkt voelen.

We moedigen alle ouders aan hun kinderen dát te geven waar kinderen vrij en blij van worden. Of dat nu onze kleding of producten zijn. Of gewoon liefde en aandacht. Zodat kinderen de mooiste en fijnste versie van zichzelf kunnen zijn. Zodat kinderen gaan stralen.

Laat ze stralen.

PS Volg ons op social media voor inspiratie over fashion, opvoeding, alles om je kind te laten stralen.

Daarom kleertjes.com

Bij kleertjes.com maken we het je gemakkelijk. Bij ons vind je altijd producten die bij jouw kind passen. Ongeacht budget, want we maken merkproducten toegankelijk voor alle kinderen van Nederland.

We hebben altijd de laatste mode in huis en bieden je inspiratie met de laatste fashion trends. We helpen je om het juiste te kiezen voor jouw kind, zodat het met een zelfverzekerd gevoel het schoolplein op kan.

We zorgen dat het snel in huis is en dat je het gemakkelijk kunt retourneren als je kind er niet blij van wordt. We hebben een goede klantenservice, die altijd voor je klaarstaat.

Bij kleertjes.com vind je een uitgebreid aanbod met heel veel verschillende merken, producten en prijzen en kun je kiezen voor het aanbod wat het beste bij jou past.

Trotse partner van Make-A-Wish

Alle kinderen in Nederland empoweren in hun groei, dát is onze missie. Wij geloven dat een mooiere wereld begint bij kinderen. Kinderen die alle ruimte krijgen om te groeien, zich te ontwikkelen en tot volle bloei te komen. We willen daarbij alles aanreiken wat ze daarvoor nodig hebben, ook als dit opgroeien niet zo vanzelfsprekend is. Daarom zijn we trotse partner van Make-A-Wish Nederland, een organisatie die wat ons betreft naadloos aansluit bij deze missie.

Een make-over of een model zijn: de kans is groot dat we meehelpen deze wens te realiseren. Naast een bijdrage in financiële middelen en kleding, helpen we namelijk ook inhoudelijk mee met het vervullen van deze wensen van ernstig zieke kinderen.

Met deze samenwerking ondersteunen we de missie van Make-A-Wish: het vervullen van de allerliefste wens van kinderen (van 3 tot 18 jaar) met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte, om zo veerkracht en vertrouwen voor de toekomst te geven.

Laat ze stralen.

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Categorieën

Mijn account
Help