Top Teaser Lite - Categorie - Subcategorie - Kalenderweek nummer - Seizoen - Campagne - Personalisatie - Funded - Overig
 • Home
 • Betalen met jouw Babycadeaubon bij kleertjes.com

Betalen met jouw Babycadeaubon bij kleertjes.com

Wat leuk dat je een Babycadeaubon hebt gekregen! Je kan deze cadeaubon gebruiken om al jouw babyspullen - van slaapzakken, tot kinderstoelen en de schattigste babykleertjes - bij kleertjes.com te bestellen. Bij ons vind je alles wat je baby nodig heeft om hem of haar te laten stralen! We leggen je hier uit hoe het verzilveren van een Babycadeaubon werkt bij kleertjes.com. Vul de code en pincode in tijdens het betalen van jouw bestelling en het bedrag wordt automatisch van je kaart afgewaardeerd.

Populaire merken

Veelgestelde vragen over de Babycadeaubon

 • Kan ik de Babycadeaubon inwisselen bij kleertjes.com?

  Ja, dat kan. Ben jij de gelukkige ontvanger van de Babycadeaubon, dan kun je deze gebruiken voor de leukste baby items bij kleertjes.com.
 • Hoe besteed ik de Babycadeabon bij kleertjes.com?

  Ben jij de gelukkige ontvanger van de Babycadeaubon? Dan heb je veel keuze aan plaatsen waar je je bon kunt verzilveren. Wellicht heb je iets in de online shop van kleertjes.com gezien, zoals een nieuw setje kleding of wellicht wil je het gebruiken als bijdrage voor speelgoed voor je kids. Het enige wat je hoeft te doen is de code toe te voegen bij het afrekenen.
 • Hoe check ik het saldo van de Babycadeaubon?

  Om het saldo van de Babycadeaubon te checken, kun je terecht op de website van de Babycadeaubon. Dit kan via kleertjes.com of direct via die website. Je voert de cadeaucode en security code van je kaart in en het saldo wordt direct getoond.
 • Hoe werkt retourneren met de Babycadeaubon?

  Heb je een bestelling gedaan met de Babycadeaubon en retourneer je items? Dan is het belangrijk om de Babycadeaubon te bewaren. Hier wordt het bedrag namelijk op teruggestort. Zo kun je je volgende bestelling weer met de Babycadeaubon betalen.

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

 • Home
 • Betalen met jouw Babycadeaubon bij kleertjes.com