Top Teaser Lite - Inspiratie - 50 - AW22 - Dit zijn de leukste kerstfilms op Netflix

Dit zijn de leukste kerstfilms op Netflix

Veel mensen vinden de decembermaand een van de fijnste periodes van het jaar. Gezelligheid met de familie, mooie feestkleding aan en de lekkerste gerechten maken én natuurlijk opeten. Maar een Christmas party at home kan ook supergezellig zijn! Zo hebben jullie echt even tijd voor elkaar. Duik met z’n allen de bank op en kijk de ene na de andere kerstfilm weg in de meest relaxte pyjama’s. Nog inspiratie nodig voor een leuke film? Wij zetten de leukste kerstfilms van Netflix op een rij, voor elke leeftijdscategorie. Tijd voor een filmmarathon!

1. De Familie Claus (AL) | De Kerstman heeft maar één taak: cadeautjes bezorgen. Als Jules de zaken overneemt van zijn opa Noël, krijgt hij een brief van een meisjes met een bijzondere kerstwens. Benieuwd hoe dit verder gaat? Zet dan snel deze film op!

2. De Familie Claus 2 (AL) | Eigenlijk houdt Jules helemaal niet van Kerst, maar als zijn opa ziek wordt ontdekt hij de magische familietradities en beseft hij dat alleen hij Kerstmis kan redden…

3. De Familie Claus 3 (AL) | Een avontuurlijke kerstfilm, waarin een broer en zus samen moet werken om de Kerstmis te redden wanneer hun grootvader wordt vermist.

4. Super Monsters – Redden Kerstmis (AL) | Het is kerstavond in Paddenburg en de Super Monsters komen bij elkaar om alles te versieren, het vermiste rendier van de Kerstman te vinden én Kerstmis te redden!

5. Super Monsters – Hulp voor de Kerstman (AL) | De Kerstman heeft hulp nodig om alle cadeautjes op tijd te bezorgen. De Super Monsters helpen hem een handje, mét een beetje monstermagie.

6. A Castle for Christmas (AL) | Een bestsellerauteur reist naar Schotland om te ontsnappen aan een schandaal. Ze wordt er verliefd op een kasteel en neemt het op tegen de nukkige eigenaar, een hertog.

7. Fei Fei en de maan (6+) | Gedreven door herinneringen aan haar moeder bouwt de vindingrijke Fei Fei een raket en reist naar de maan om het bestaan van een legendarische maangodin te bewijzen.

8. Jingle Jangle: A Christmas Journey (6+) | Jingle Jangle is een kerstfilm voor liefhebbers van kostuums en magie. Deze film is een hartverwarmende, muzikale film van John Legend. Het gaat over een speelgoedmaker die met zijn kleindochter zijn fantasie de vrije loop laat. Ze stappen samen een denkbeeldige wereld in door zijn uitvinding.

9. The Christmas Chronicles 1 (9+) | Een kerstkomedie over twee kinderen die alleen thuis zijn op kerstavond. Ze zien de Kerstman op het dak en springen in zijn slee. De broer en zus laten per ongeluk de slee van de Kerstman crashen. Ze besluiten om hem te gaan helpen om alle cadeaus op tijd bij alle kinderen te krijgen. Op zoek naar een combinatie van een familiefilm en een komedie voor volwassenen? Dan moeten jullie deze film echt zien!

10. The Christmas Chronicles 2 (9+) | De populaire kerstfilm The Christmas Chronicles uit 2018 heeft een vervolg. Kurt Russell speelt opnieuw de Kerstman en de kinderen uit de oorspronkelijke cast spelen deze keer ook weer mee. Kate is inmiddels een tiener en niet blij met de nieuwe relatie van haar moeder. Ze loopt weg en belandt op de Noordpool, waar een ondeugende elf Kerstmis wil dwarsbomen. Fun fact: in het echt zijn Hawn en Russell ook al 37 jaar een stel.

11. Angela’s Christmas (AL) | De kleine Angela gaat op kerstavond naar de kerk en krijgt een goed idee. Dat zorgt voor een hartverwarmend verhaal.

12. Angela’s Christmas 2 (AL) | De vader van Angela werkt in Australië, ver bij haar vandaan. Ze is vastberaden om met Kerstmis haar familie weer bij elkaar te brengen. En daar doet ze alles voor.

13. Een jongen met de naam Kerstmis | In een poging om zijn vader te vinden, vindt Nikolas zijn roeping in een magisch land bewoond door elfen.

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Categorieën

Mijn account
Help