Top Teaser Lite - Inspiratie - Ouderschap - 26 - SS23 - Geboren in juli

Geboren in juli? Dan herken je wellicht deze eigenschappen

Het is juli! De tijd van zomervakanties, warme dagen en waarschijnlijk ook her en der een regenachtige dag. Heb jij deze maand een verjaardag te vieren? Lees dan even verder. Wij zochten uit hoe het zit met het karakter van een juli-kind.

Eerlijke kids

Kinderen die in juli geboren zijn, zijn slim, eerlijk en verstandig. Ze houden niet van conflicten en gaan deze dan ook het liefst uit de weg. Dit lukt echter niet altijd, want zelf zijn vaak heel eerlijk. Want zo voorkom je immers verwarring toch? Ze gaan er wel vanuit dat anderen ook altijd eerlijk zijn tegen hen. Betrappen ze iemand op een leugentje of een andere vorm van oneerlijkheid? Dan kunnen ze hier heftig op reageren.

Je zult bij kinderen die geboren zijn in de maand juli ook een soort aversie tegen ingewikkeldheid tegenkomen. Ze houden van simpel. Niet alleen in hun oprechte manier van communiceren, maar ook in de manier waarop ze dingen doen. Oprecht, eerlijk en met humor: dat is de handelswijze van juli-kids.

Eerlijke kids

Gek op gezelligheid

Ben je zelf in juli geboren of heb je een kind dat in geboren is in juli? Dan is de kans groot dat je geniet van gezelligheid. Samen eropuit met vrienden, een gezellige BBQ in de tuin of gewoon even langs bij familie: juli-kinderen zijn er altijd voor in. Ze stralen een bepaald soort energie uit, wat hen sympathiek en toegankelijk maakt. Hierdoor zijn anderen ook graag in de buurt bij mensen die in juli de kaarsjes uitblazen.

Goed opletten!

Herkenbaar voor alle moeders met een juli-kind? Deze kinderen hebben vaak een sterk gevoel voor humor, waarmee ze je vaak aan het lachen krijgen. Ook als ze iets hebben gedaan waar jij het eigenlijk niet mee eens bent. Een tikketlje eigenwijze kinderen die vol passie zitten en dus ook een sterk eigen plan kunnen hebben… Wat dan weer niet overeenkomt met jouw plannen. Herken jij jouw juli-kind hierin?

Sterrenbeelden in juli

Is jouw kleintje geboren voor of op 22 juli? Dan is hij of zij geboren onder het teken Kreeft. Is je kind geboren op of na de 23e van juli? Dan heeft hij of zij een Leeuw als sterrenbeeld.

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Categorieën

Mijn account
Help