Top Teaser Lite - Inspiratie - 26 - SS23 - Leuke activiteiten voor tijdens je zwangerschap: een paar tips

Tips voor tijdens je zwangerschapsverlof

Vier maanden niet hoeven werken? Het klinkt je vast als muziek in de oren. Toch vliegt die periode van je zwangerschapsverlof als een malle voorbij. Eerst ben je nog ongeduldig aan het wachten tot je baby geboren wordt, maar later staat alles in het teken van die lieve kleine. Wil je het meeste halen uit deze bijzondere periode? We got you.

Ga op date

Voordat de kleine zich aandient is het fijn om nog even wat quality time met je partner door te brengen. Ga naar jullie favoriete restaurant, kies een leuke film uit in de bios of parkeer jezelf een middag op het terras. Nog even romantisch samenzijn en samen uitkijken naar de komst van de baby.

Maak foto's

Sommige vrouwen voelen zich op hun mooist tijdens de zwangerschap, maar misschien voel jij dat helemaal niet zo. Toch is het super waardevol om ook de laatste weken foto's te maken. Over een tijd ga je die zwangere buik misschien zelfs missen! Laat je partner foto's maken of houd een fotoshoot met je beste vriendin.

Ga op date

Combineer je to-do lijstje met leuke dingen

Genoeg billendoekjes, de eerste outfit van je kleine, extra flesjes of nog wat extra kraamverband: je moet aan zoveel dingen denken voordat je baby geboren wordt. Dat is allemaal belangrijk, maar maak deze tijd ook leuk. Moet je nog even belangrijke boodschappen doen? Combineer het met een lekkere lunch of een fijne fietstocht door de natuur.

Take it easy

Je hoort het volop: pak je rust! En dat is echt belangrijk. Je lichaam heeft het nodig. Zorgeloos je favoriete serie bingen of midden op de dag een dutje doen? Het kan allemaal in deze periode. Dat geldt trouwens ook na de geboorte van je kleine. Doet de baby een dutje? Dan is dat het perfecte moment om te relaxen.

Neem een massage

Kom je lastig tot rust tijdens deze periode? Probeer het dan eens tijdens een massage. Een speciale zwangerschapsmassage helpt je om helemaal in the zone te komen. Even alles loslaten en écht genieten. Ga je liever niet alleen? Neem je partner mee voor een leuke date of ga samen met een vriendin.

Nog even naar de kapper

Ben jij iemand die geniet van die momenten op de kappersstoel? Dan is je zwangerschapsverlof het uitgelezen moment om jezelf nog eens in de watten te leggen. Geef je haar een nieuwe do, zodat je je zo goed als nieuw voelt. Het voordeel van een kappersbezoek tijdens je zwangerschapsverlof? Je kunt op lekker rustige momenten gaan.

Dit is jouw tijd

Die eerste periode van je zwangerschapsverlof staat in het teken van jou. Dat is maar goed ook, want straks draait alles om de baby. Neem het er dus van en doe wat voor jou goed voelt. Urenlang relaxen op de bank? Of juist nog een paar romantische dates met je partner? Het kan allemaal.

Meer inspiratie?

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Categorieën

Mijn account
Help