Top Teaser Lite - Inspiratie - Baby uitzetlijst 0-6 maanden

Uitzetlijst 0-6 maanden: dit heb je nodig voor je newborn

Je hebt een newborn baby, gefeliciteerd! Je bent natuurlijk veel bezig met de baby en alles er omheen, dus nadenken over wat je allemaal in huis moet halen voor je baby is wel wat veel. Geen zorgen, wij helpen je graag verder. Op deze pagina ontdek je alles wat je nodig hebt voor de eerste zes maanden van je baby.

De eerste babykleertjes

Natuurlijk heel belangrijk: babykleertjes. Om te zorgen dat je altijd genoeg hebt, is dit een goed uitgangspunt:

Is je baby geboren in de koudere maanden van het jaar? Dan is het ook handig om een sjaaltje, wanten en warme slofjes of schoentjes aan te schaffen.

De eerste babykleertjes

Voeding voor de eerste zes maanden

In de meeste gevallen zul je je baby tussen 0 en 6 maanden nog borstvoeding geven. Soms lukt dat niet of ben je niet in de gelegenheid. Dan biedt flesvoeding een goede uitkomst. Wat je hiervoor nodig hebt? In ieder geval kolven, flesjes en slabbetjes. Ook kun je denken aan een flessenwarmer en verschillende soorten spenen.

Alles voor de babykamer

Natuurlijk zit je baby in de eerste negen maanden op een veilige plek. Is je baby geboren, dan kun je je kindje helpen dat geborgen gevoel te behouden. Dat doe je met inbakerdoeken, babynestjes, slaapzakken en wikkeldoeken. En natuurlijk een fijne kamer met een goed wiegje of ledikantje en het juiste baby beddengoed.

Op pad met je baby

Ga je erop uit met je baby? Ook dan heb je het een en ander nodig, zoals een luiertas, een Maxi-Cosi, een kinderwagen en een draagzak. Zorg ook dat je de juiste kleertjes meeneemt voor je baby, zodat je kindje het niet te koud of te warm krijgt.

Meer inspiratie?

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.