Top Teaser Lite - Inspiratie - VVV bon besteden
 • Home
 • Betalen met je VVV Cadeaukaart bij kleertjes.com

Betalen met je VVV Cadeaukaart bij kleertjes.com

Heb jij een VVV Cadeaukaart ontvangen? Wat leuk! Die kun je natuurlijk altijd goed gebruiken. Je kunt bij kleertjes.com wat leuks uitzoeken voor het bedrag op jouw VVV Cadeaukaart. Ontdek hier alles over deze cadeaukaart en besteed 'm aan iets leuks voor jezelf of je kids.

 • Kan ik een VVV Cadeaukaart besteden bij kleertjes.com?

  Ben je de gelukkige ontvanger van een VVV cadeaukaart, dan kun je de bon bij veel verschillende aanbieders verzilveren. En dus ook bij kleertjes.com.
 • Hoe werkt retourneren met de VVV Cadeaukaart?

  Heb je een bestelling gedaan met de VVV Cadeaukaart en retourneer je items? Dan is het belangrijk om de VVV Cadeaukaart te bewaren. Hier wordt het bedrag namelijk op teruggestort. Zo kun je je volgende bestelling weer met de VVV Cadeaukaart betalen.
 • Hoe verzilver ik de VVV cadeaukaart bij kleertjes.com?

  Om met de VVV Cadeaukaart te betalen doorloop je de volgende stappen: 1. Bij betalen kies je voor 'cadeaukaart of kortingscode?' 2. Vul de code in die op je kaart staat 3. Klik op 'verzilver' 4. Heb je meer saldo? Het overige saldo kun je later besteden. 5. Is de waarde van je winkelmand hoger dan het saldo op de cadeaukaart? Betaal het openstaande bedrag met één van de andere betaalopties. 6. Heb je betaald met een cadeaukaart, maar retourneer je je aankoop? Dan vind je het saldo als tegoed terug in je kleertjes.com account.
 • Hoe check ik het saldo van mijn VVV cadeaukaart?

  Wil je weten hoeveel budget je hebt op je VVV Cadeaukaart? Dan kun je deze checken via de website van de VVV. Je vult het 19-cijferige kaartnummer in dat op de achterkant van de cadeaukaart staat. Daarna vul je de 6-cijferige pincode in die onder de kraslaag van de cadeaukaart staat. Nu verschijnt het saldo op je scherm en weet je precies hoeveel je kunt uitgeven bij kleertjes.com.

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

 • Home
 • Betalen met je VVV Cadeaukaart bij kleertjes.com