Jongens zwembroeken

Wis alle filters Filter op

Jongenszwembroeken: je kunt er nooit genoeg hebben

Als de zon schijnt willen we allemaal naar het strand of naar het zwembad in onze zwembroek voor jongens. In alle gevallen wil je er natuurlijk op je hipst bijlopen in een jongens zwembroek. Geen punt, want op kleertjes.com bestel je heel eenvoudig de leukste, coolste en nieuwste zwembroeken voor jongens, van baby tot tiener! Lekker de hele dag in het water,terwijl je de blits maakt in je nieuwe jongens zwembroek. De jongens kunnen er niet genoeg van hebben!

Musthave: de surfshort

Iedere jongen hoort minimaal één coole surfshort in zijn kast te hebben. De surfshort kenmerkt zich door dat hij vaak langer is en de stoerste printjes heeft. Eigenlijk moeten er dus minstens twee jongens zwembroeken in de vorm van een surfshort in de kast van je zoon liggen, zodat je er ook af en toe één kan laten drogen of wassen. Een stoere zwembroek en zwemshort voor jongens zit niet alleen comfortabel, maar past ook bij zijn sportieve levensstijl. Maak van de surfshort een complete outfit, door er een T-shirt op en een paar teenslippers onder te dragen. Het kan allemaal!

UV swimsuit voor jongens

Hoe warmer het is hoe meer zin we hebben om lekker de hele dag het water in te duiken. Let wel goed op, want op het water reflecteert de gevaarlijke zonnestraling nog meer en moet je jezelf beter beschermen. Maar geen paniek; bij kleertjes.com koop je nu ook de leukste jongens zwembroeken in de vorm van swimsuits voor jongens die een UV-bescherming bieden tegen schadelijke UV-straling. Je vindt UV beschermende badkleding bij kleertjes.com. De merken Speedo, Protest, Molo en O’Neill laten jouw zoon er beschermd en stoer bijlopen in zijn nieuwste jongens zwembroek.