Jongens ondergoed & nachtkleding

Sorteer op:
De nieuwe inhoud wordt geladen.

Jongens ondergoed en nachtkleding

Jongens ondergoed moet vooral lekker zitten en gemakkelijk zijn, maar er zeker ook leuk uitzien. En kinderondergoed is tegenwoordig allesbehalve saai. Wat dacht je van stoere onderbroeken met een leuke autoprint van Claesen’s of een opvallend streepdessin? Of een short met camouflageprint van Björn Borg?  Ravotten met vriendjes, rondrennen op het schoolplein of sporten is altijd een feestje, en een goede boxershort is dan wel zo prettig. Comfort en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij kleertjes.com en onze topmerken, zoals Petit Bateau, brengen ondergoed en nachtkleding in de meest zachte materialen. Alles voor een comfortabele dag en nacht!

Slapen wordt een feestje!

Slapen wordt een feestje met de vrolijke en stoere jongens nachtkleding uit de collectie van kleertjes.com. Kinderen willen niets liever dan dag en nacht in hun pyjama en sloffen rondlopen toch? Lekker relaxed! Ons assortiment in nachtkleding zit boordevol leuke en stoere jongens pyjama’s die vooral ook lekker voor het slapen zijn. Merken als Claesen's, Petit Bateau en Björn Borg weten maar al te goed wat jongens ’s nachts willen dragen. Een stoere pyjama met de sterren van de hemel of een te gekke dierenprint om kleine slaapmonsters te verslaan. Nachtkleding om lekker bij weg te dromen. Sweet dreams!

Vandaag bestellen, morgen in huis!

Van ondergoed kun je niet genoeg hebben. Naast een dagelijks schoon setje wil je ook dat je onderbroeken matchen met je coole outfit. Online bestellen gaat bij ons gemakkelijk en snel. Als je voor 22:00 bestelt heb je het de volgende werkdag al in huis. Wat wil je nog meer?