Wis alle filters

Filter op

Jongens spencers

Sorteer op:
De nieuwe inhoud wordt geladen.

Spencers voor jongens

De jongens spencer is een hele goede toevoeging voor de garderobe van jouw zoon. Een jongens spencer, ook wel debardeur genoemd, is van origine een gebreid, knooploos en mouwloos vest. De jongens spencer is dus een soort mengelmoes van een trui en een gilet. Als je de garderobe van jouw zoon iets chiquer wilt maken, dan is de jongens spencer zeker een musthave. Je hebt de spencer voor jongens in verschillende soorten, kleuren en maten. Ook al is de spencer voor jongens doorgaans zonder knoopjes, je hebt ze tegenwoordig ook met knoopjes. Hiernaast heb je ook wat stoerdere versies van jongens spencers met bijvoorbeeld een capuchon, het kan allemaal! Bekijk de spencer collectie voor jongens van kleertjes.com snel.

Jongens met stijl

Ook jongens willen graag goed voor de dag komen. Met een spencer voor jongens kan jouw zoon ineens veranderen in een echte jongeman. De klassieke jongens spencer heeft vaak een leuk ruitje als motiefje, maar je hebt ze ook in een egale kleur. De spencer voor jongens kan gedragenworden onder een colbert, maar je maakt je jongens look helemaal af en hip met een overhemd onder je spencer, een leuk chino en een paar stoere sneakers. Als je de look echt helemaal compleet wilt maken is een stropdas ook een echte aanrader. Bij kleertjes.com vertalen de merken de laatste stijlen en trends in spencers met hele mooie stoffen.

Pullovers: Spencer met lange mouwen

Een variant op de spencer voor jongens is de pullover. De pullover voor jongens is een spencer met lange mouwen en kan ook goed gecombineerd worden met een overhemd, een chino en stoere sneakers. De pullover is vooral fijn voor de jongens op de iets koudere dagen van het jaar.