Wis alle filters Filter op

Just Beach

Wis alle filters Filter op

Just Beach: vrolijke zwemkleding in heldere kleuren

Just Beach
Just Beach is onderdeel van het merk Zee & Zo. Het is een Nederlands merk, maar dat betekent niet dat het alleen in Nederland verkocht wordt. Ook andere landen zien in dit merk een hip, vrolijk en trendy merk badmode voor kinderen. Je kunt deze betaalbare zwemkleding ook tegenkomen in het Verenigd Koninkrijk, België, Duitsland, Italië, Spanje en Australië. Maar natuurlijk ook in Nederland. Dus shop Just Beach online bij kleertjes.com.

Just Beach zwemkleding
Sinds 2014 maakt dit merk leuke, vrolijke, trendy en stoere badkleding en zwemkleding voor kinderen. De collecties bevatten altijd vrolijke, heldere kleuren en opvallende prints en fijne kleurcombinaties. En naast dat het er goed uit moet zien is het misschien nog wel belangrijker dat het lekker zit en mooi blijft. Fijne badkleding die ook op zijn plek blijft tijdens het springen in de golven, ravotten in het zand of het rennen door de duinen.

Just Beach Bikini’s
Just Beach bikini’s zijn vrolijk, trendy en comfortabel. Met hun heldere kleuren en mooie prints zijn ze helemaal van deze tijd. Maar wist je dat de bikini al bestaat sinds 1400 v.Christus, sinds de Oudheid dus. Er zijn afbeeldingen gevonden waarop vrouwen te zien zijn met een bikini-achtige set aan. De bikini werd toen vooral gedragen tijdens atletische activiteiten. In 1946 werd de moderne bikini uitgevonden door een Frans ingenieur Louis Réard. Benieuwd naar de bikini’s van nu? Of liever een zwempak? Shop Just Beach Zwemkleding meisjes online bij kleertjes.com.

Just Beach Zwembroek
Zwemmen doen we al zo lang als de mensheid bestaat. Niet alleen om aan land te komen als je boot lek bleek te zijn, maar ook voor ons plezier. In 1869 is er een schilderij gemaakt van diverse mannen in een zwemboxer. Inmiddels zijn we eeuwen verder en is er veel veranderd. Een zwembroek, een zwemshort, zwemslip – de mogelijkheden en kleuren zijn eindeloos. Je herkent de zwembroeken van dit merk aan hun comfortabele en functionele pasvorm en aan de hippe, heldere en vrolijke uiterlijk. Shop de collectie Just Beach zwemkleding jongens online bij kleertjes.com