Wis alle filters

Filter op

Kidzface

Sorteer op:
De nieuwe inhoud wordt geladen.

Mama’s die gek zijn op Babyface kunnen hun hart op halen aan het nieuwe merk Kidzface! Als de kindjes uit Babyface zijn gegroeid, is Kidzface - degrotere broer van het babymerk Babyface namelijk het perfecte vervolgmerk. Deze collectie komt in de maten 98 t/m 152.

De specifieke kenmerken van de Babyface collectie zijn doorvertaald naar Kidzface kinderkleding. Het kleurbeeld, de labels en prints zijn echter overduidelijk voor het iets grotere kind; wat brutaler en aansluitend op de belevingswereld van een 8-jarige.

Kidzface meisjeskleding

Voor meisjes heeft Kidzface een uitgebreide collecties met frisse T-shirts, fladderige jurkjes en rokjes, en bijpassende leggings. De Kidzface jeans voor meisjes is van jog of normaal denim, heeft een comfy snit en hippe wassing. Shop Kidzface voor meisjes hier

Kidzface jongenskleding

De jongenscollectie van dit merk is absoluut op trend en laat frisse prints zien, die zich van het schreeuwerige weghouden. Voor Kidzface jongens zien we fijne jog shorts, coole sweaters met strepen en quotes, en betaalbare, hippe jassen. De Kidzface T-shirts komen in rustige kleuren met hier en daar een grappige print of quote.