Kinderparaplu's

Ontvang een regenachtige dag met stijl! Ontdek de leukste kinderaccessoires paraplus bij kleertjes.com. Bescherm je kleintje tegen de druppels met onze vrolijke en stevige paraplu's in alle kleuren van de regenboog. Van schattige dierenprints tot coole prints, we hebben voor elk wat wils. Laat je kinderen dansen in de regen en shop nu jouw favoriete kinderaccessoires paraplus online bij kleertjes.com!

1 Resultaat
aanbevolen

1 Resultaat

Paraplu Power!

Regen of zonneschijn, bij kleertjes.com vind je de coolste paraplu's die jouw kiddo's stijlvol en droog houden. Laat die regendans maar beginnen!

Kleur en Fun onder elke Wolk

Onze paraplu's zijn net een regenboog op een grijze dag. Met kleuren die knallen en prints die brullen, is er altijd eentje die matcht met de unieke stijl van jouw mini-me. Van dierenprints tot stripfiguren, wij hebben het allemaal!

Sterk als een Beer

Wij snappen dat kids avonturiers zijn. Daarom zijn onze paraplu's supersterk en klaar voor elk regenavontuur. Ze zijn gemaakt om te overleven in de wildste regenbuien. Zo blijft jouw schatje altijd droog en blij!

Regen of Zonneschijn, Altijd Perfect

Een plensbui tijdens het schoolplein-avontuur of een zonnige dag in het park? Geen probleem! Onze paraplu's zijn perfect voor elke situatie. Zo is jouw kind altijd voorbereid op wat de dag ook brengt. Laat die avonturen maar komen!

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.