Kinder uv shirts

Met de uv-shirts voor kinderen van kleertjes.com is jouw gezin helemaal klaar om te genieten van de zon. Van baantjes trekken tijdens zwemles in het openluchtbad tot spelen op de camping of zandkastelen bouwen aan het strand. Het uv-licht van de zon schijnt voortdurend op de kwetsbare huid van je kinderen. Dankzij de kinder uv-shirts van kleertjes.com bescherm je de huid maximaal tegen verbranding. Wij bieden een inspirerend aanbod aan uv-shirts voor kinderen, in allerlei kleuren en dessins.

42 Resultaten
nieuwste collectie

42 Resultaten

Wat is een uv-shirt voor kinderen?

Onbezorgd met je kinderen van de zon genieten; dat is wat iedere ouder wil voor zijn of haar kinderen. Het uv-shirt voor kinderen is speciaal gecreëerd om schadelijke uv-stralen tegen te gaan. Zo beschikt de lycra over een factor 50 uv-bescherming, wat te vergelijken is met een sterke zonnebrandcrème. Doordat de uv-shirts voor kinderen over een hoogsluitende hals en korte mouwen beschikken, is het bovenlichaam van je zoon of dochter optimaal beschermd. Bovendien zijn de kinder uv-shirts praktisch en tijdbesparend. Vaak hebben kinderen geen zin om met zonnebrandcrème te worden ingesmeerd. Doordat kinderen echter vaak zwemmen in het water is regelmatig smeren nodig. Het dragen van uv-shirts voor kinderen is in dat geval een handige oplossing.

Uv-shirts voor kinderen in alle kleuren en prints voor elke persoonlijkheid

Een vrolijke bloemetjesprint of toch liever een stoer zwart shirt? Met de uv-shirts voor kinderen van kleertjes.com draagt jouw kind de zwemkleding die bij zijn of haar persoonlijkheid past. Zo zie je in ons brede aanbod kleurrijke pasteltinten als lichtroze en koraalrood, maar ook donkerblauwe of olijfgroene kinder uv-shirts. Of wat dacht je van een uv-shirt voor kinderen met een tijgerprint of zeesterrendessin? Met de verschillende soorten uv-shirts voor kinderen voelt je zoon of dochter zich altijd comfortabel tijdens het zwemmen, beachvolleyballen en meer. Bovendien biedt kleertjes.com uitsluitend merken van topkwaliteit aan in het assortiment, zoals Brunotti, O'Neill en Protest.

Kinder uv-shirts voor maximale bescherming tegen de zon

Ons aanbod bij kleertjes.com aan uv-shirts voor kinderen is met grote zorg samengesteld. Zo letten wij op pasvorm en draagcomfort bij het selecteren van onze items. Met de uv-shirts voor kinderen steelt je kind niet alleen de show op het strand, maar is je kleine meid of jongen tegelijkertijd beschermd tegen de zonnestralen. Een bijkomend pluspunt is dat de kinder uv-shirts ook geen uv-licht doorlaten in het water. Je kind spettert dus zonder problemen urenlang in het zwembad. Naast uv-shirts bieden we onder andere uv-zwempakken, zonnebrillen en petten.

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.