The New Chapter jassen voor kinderen

Tijd voor een nieuwe chaptertime in jouw mini-me's kledingkast! Ontdek onze hipste jackets, sweaters en meer in de coolste kleuren. Laat je kiddo's shinen in stijl met de trendiest looks voor elke season. Van speels tot chic - we hebben het allemaal voor jou in petto. Dus what are you waiting for? Shoppen maar!

1 Resultaat
nieuwste collectie

1 Resultaat

Nieuwe avonturen? Trek de perfecte jas aan!

Bij kleertjes.com snappen we helemaal dat elk nieuw avontuur van je mini-me een frisse wind met zich meebrengt. Hoe kun je die nieuwe avonturen beter starten dan met een gloednieuwe, hippe jas? Of het nu de eerste schooldag is of het begin van een sportseizoen, wij hebben de ideale kinderjas om elk moment een gouden randje te geven.

Voor elk seizoen de perfecte match

Of de lente nu zachtjes kriebelt, de zomer warmte brengt, de herfst in kleur explodeert of de winter met sneeuwvlokjes speelt, bij kleertjes.com vind je de perfecte jas. "There's no such thing as bad weather, only unsuitable clothing," right? Nou, met onze collectie ben je op alles voorbereid!

The New Chapter: Stijlvol van start

The New Chapter bij kleertjes.com is zoveel meer dan kleding. Het is de belofte van nieuwe avonturen, schaterlachen en onvergetelijke momenten. Onze jassen zijn gemaakt om elke nieuwe ervaring in stijl en comfort te beleven. Want laten we eerlijk zijn, een goede jas is net een BFF: always there to keep you warm.

Van parka's tot bombers: Vier je stijl

Bij kleertjes.com juichen we de unieke stijl van ieder kind toe. In onze The New Chapter collectie vind je een breed scala aan jassen: van stoere parka's tot coole bombers en alles daartussenin. Hier vindt elk kind de jas die past als een jas. "Be your own kind of beautiful," ook als het om jassen gaat!

Avontuur, here we come!

Elke jas in The New Chapter collectie bij kleertjes.com vertelt een eigen verhaal. Een verhaal vol ontdekkingen, vriendschap en groei. Wij geloven dat de juiste jas niet alleen beschermt tegen de kou, maar ook een boost geeft aan zelfvertrouwen. Laat je kids hun eigen avonturen beleven, in stijl, comfort en met een flinke dosis zelfvertrouwen.

Bij kleertjes.com is het begin van elk nieuw hoofdstuk een feestje. Met onze uitgebreide collectie kinderjassen, klaar voor elk avontuur, vinden jij en je kleine avonturier zeker de perfecte match. Dus, ready for the next chapter? Het avontuur begint hier, bij kleertjes.com.

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.