POP top teaser image

Diesel kleding voor kinderen

13 Resultaten
aanbevolen

13 Resultaten

Diesel

Met trots mogen we vertellen dat het mooie Italiaanse merk Diesel Kids vanaf afgelopen seizoen bij kleertjes.com te koop is. Dit eigenzinnige jeansmerk gaat al heel wat jaren mee en is een leider op het gebied van denim voor zowel jongens als meisjes. Sinds 1978 staat dit Italiaanse merk Diesel bekend om zijn goede kwaliteit en trendy kleding. De jarenlange ervaring van dit bekende kledinglabel heeft ervoor gezorgd dat Diesel ook op het gebied van kinderkleding opvalt. Kinderkleding van Diesel is verkrijgbaar in de maten 104 t/m 176.

Diesel kids

Op zoek naar Diesel kinderkleding? Bij kleertjes.com vind je en geweldig assortiment kinderkleding van dit trendy merk. Ieder seizoen kiest het merk Diesel Kids verschillende ingrediënten uit de essentie van het merk Diesel. Ook zijn er elementen uit de volwassenencollectie gebruikt om een "mini-me" look te creëren, maar natuurlijk dragen kinderen dit naar eigen, creatieve interpretatie. De kinderkledinglijn is bedacht met als uitgangspunt de kleurige en jeugdige belevingswereld van kinderen. Diesel kids heeft een lijn met creatieve prints en applicaties in leuke frisse kleuren. De collecties vallen op door de creatieve duizendpoten die prachtige kleding maken met oog voor details en de nieuwste trends. Met Diesel kinderkleding gaan jouw kids gekleed in de nieuwste trends.

Diesel jeans kids

Een stoere jeans maakt de outfit van je kind helemaal compleet. Bij kleertjes.com vind je de nieuwste collectie met Diesel jeans voor jongens en meisjes. Elk seizoen komt het merk weer met nieuwe wassingen. Benieuwd naar de Diesel spijkerbroeken? Diesel jeans shop je hier.

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.