POP top teaser image

Jake Fischer kleding voor kinderen

111 Resultaten
nieuwste collectie

111 Resultaten

Jake Fischer is een fijn merk dat helemaal past in de hippe surf scene. Jake Fischer kids kleding laat zich omschrijven als kleding voor avonturiers; comfortabel door een fijne pasvorm en het gebruik van zachte stoffen als sweat.

Jake Fischer jongenskleding

Na een dag lang de golven te hebben getrotseerd keren de surf dudes weer terug naar het vaste land. Hun kledingkeuze is duidelijk: het moet vooral lekker zitten én het moet fun uitstralen. Jake Fischer speelt daarop in met de collectie die bestaat uit fijne joggingbroeken, mooie eenvoudige T-shirts, shorts met tropical prints en fijne hoodies en sweaters. De Jake Fischer jongenskleding kenmerkt zich door het gebruik van rustige off-tone kleuren die gemixt worden met tropische kleurrijke prints.

Jake Fischer meisjeskleding

Jake Fischer creëert voor de meisjes een soortgelijk stijltje, maar vergeet zeker niet dat het om meisjes gaat! Tussen de comfy joggingbroeken, korte girly shorts en warme hoodies duikt er hier en daar een toffe playsuit of leuk jurkje op. Natuurlijk met dat zo herkenbare comfortabele en sportieve randje. De kleuren zijn zacht en de prints hebben een maritiem of tropisch vleugje.

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Categorieën

Mijn account
Help