POP top teaser image

Woolrich kleding voor kinderen

21 Resultaten
aanbevolen

21 Resultaten

Woolrich kleding

WoolrichWoolrich is een wereldwijd lifestyle kledingmerk gebaseerd op de geschiedenis van Amerikaanse kleding, met daarnaast outdoor geïnspireerde producten en bestaat al meer dan 175 jaar. Je vindt in assortiment sweaters en shirts voor kinderen van hoogwaardige kwaliteit die helemaal bij de outdoor lifestyle passen. Stuur je kids sportief naar buiten in comfortabele kleding met Woolrich. Benieuwd naar de collectie Woolrich jassen bij kleertjes.com? Bekijk nu online!

Woolrich kids

De nieuwe collectie van Woolrich besteedt aandacht aan de stijl en behoeften van kinderen. Zoals altijd heeft Woolrich weer inspiratie gehaald uit de Woolrich mannen en vrouwen collecties. Woolrich kids collectie bestaat uit verschillende onderdelen zodat ze het best passen bij de verschillende fasen van de verschillende seizoenen. De collectie van Woolrich kids heeft kleding als sweaters voor meisjes en jongens in vernieuwende kleuren. Ook de laatste trends komen terug in de collecties. Shop hier Woolrich kinderkleding voor meisjes en jongens online.

Woolrich kinderjassen

Ben jij op zoek naar Woolrich kinderjassen online? Kleertjes.com heeft de nieuwste collectie jassen van dit kledingmerk online. Ieder seizoen heeft Woolrich weer een grote collectie jassen voor kids die geïnspireerd is op de volwassencollectie. Bekijk hier de collectie van Woolrich kinderjassen online.

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Categorieën

Mijn account
Help