POP top teaser image

Babyface mode voor kinderen

145 Resultaten
aanbevolen

145 Resultaten

Babyface: Eigenzinnige, stoere en comfortabele kleding

Babyface is een merk dat bekend staat om zijn eigenzinnige, stoere en tegelijkertijd liefdevolle en comfortabele kleding. Met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een sterk merkimago is Babyface een groot succes. Het merk richt zich op de allerkleinste wereldburgers, van opgroeiende baby's tot eigenwijze peuters. Babyface biedt collecties voor zowel meisjes als jongens, verkrijgbaar in maten 68 tot 116. Daarnaast is er Babyface Newborn voor jongens en meisjes in de maten 50 tot 68. Benieuwd naar de schattige collectie van Babyface? Bekijk deze online.

Babyface kleding: Stoer, lief en comfortabel

De collectie van Babyface kleding bestaat uit een mix van stoere en lieve kleding voor zowel meisjes als jongens, in de maten 68 tot 116. Ook voor pasgeborenen heeft Babyface een schattige collectie in de maten 50 tot 68. De perfecte pasvorm van Babyface kleding zorgt ervoor dat kinderen comfortabel en zorgeloos kunnen opgroeien. Elk seizoen lanceert Babyface een nieuwe collectie met ook een unisex-lijn, gemaakt van zachte materialen en subtiele kleuren. Dankzij het uitgebreide assortiment van Babyface kinderkleding is het eenvoudig om kledingstukken met elkaar te combineren. Zo loopt ook jouw baby of peuter in de hipste kleding!

Babyface online: Ontdek de nieuwe collectie

Op zoek naar kleding van Babyface? Bij Kleertjes.com vind je een uitgebreide collectie Babyface online voor jongens, meisjes en baby's. Laat jongens schitteren in stoere Babyface broeken en maak de look van meisjes compleet met een Babyface jas. Ben je ook zo'n fan van de prachtige kleding van Babyface? Ontdek snel de nieuwe collectie van Babyface online en shop naar hartenlust.

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.