POP top teaser image

Ballin mode voor kinderen

Of ze het nu dragen naar voetbal, tijdens een uitje of als ze chillen op de bank: de Ballin mode voor kinderen staat ze goed en zit lekker. Bekijk alle leuke, comfortabele kleding van dit toffe Amsterdamse modemerk en bestel wat je nodig hebt.

24 Resultaten
aanbevolen

24 Resultaten

Onbelemmerd dingen doen met de comfortabele streetwear van Ballin mode voor kinderen

Ballin is een sportief modemerk met hippe streetwear. Dit Amsterdamse modemerk is opgericht in 2015 door Auke Aslan de Geus. Behalve voor volwassenen worden de items van dit merk voor kinderen gemaakt. Gelukkig maar, want ook voor kinderen is dit soort kleding echt fijn om te dragen. Als je de kleding van Ballin aantrekt, dan zie je meteen dat het items van goede kwaliteit zijn. En dat betekent dat ze er uren speelplezier in gaan hebben. De zachte stoffen en pasvormen voelen comfortabel aan, waardoor ze niet belemmerd worden tijdens hun spel en lekker hun ding kunnen doen. Ook als ze niet aan het spelen of sporten zijn, is deze kleding heerlijk om aan te hebben. Bijvoorbeeld als ze een coole film kijken, aan het gamen zijn of een boek lezen.

Altijd coole en comfortabele kleding om aan te trekken met de Ballin mode voor kinderen

Behalve dat kinderen de kleding van Ballin lekker vinden zitten, ziet het er ook nog eens heel tof uit. De truien van het merk zijn bijvoorbeeld erg populair. Het aanbod van Ballin bestaat behalve uit truien ook nog uit toffe jassen, joggingbroeken en shirts. Behalve de Ballin kleding voor kinderen die ze overdag dragen, heeft het merk ook coole Ballin badkleding voor kinderen dat onder andere bestaat uit zwemshorts in verschillende kleuren. De zwemshorts hebben een comfortabele pasvorm en een elastisch koord om hem precies op maat te maken. Het materiaal droogt bovendien snel. Kortom: dit zijn zwemshorts die zorgen voor heel veel onbelemmerd speelplezier.

Bestel Ballin mode voor kinderen online bij kleertjes.com

We kunnen ons voorstellen dat kinderen niet altijd zin hebben om mee te gaan om nieuwe kleding te kopen. Er zijn namelijk nog zoveel andere leuke dingen om te doen. Bestel daarom de kleding van Ballin gewoon op kleertjes.com en laat het ze passen als het ze uitkomt. Of bekijk en bestel samen, dat kan echt heel gezellig zijn.

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Categorieën

Mijn account
Help