POP top teaser image

Bellaire mode voor kinderen

70 Resultaten
aanbevolen

70 Resultaten

Bellaire is een jongensmerk dat komt in de maten 110-116 t/m 170-176. Bellaire biedt sportieve, hippe collecties die komen in ingetogen kleuren en een schat aan (verborgen) details met zich meedragen: verborgen capuchons, technische rubberprints en nylon details.

De afwerking is verfijnd en comfortabel; zo zijn kriebelende labels zijn vervangen door een print. Ook is er een stevige lus aan ieder sweaters en hoodies bevestigd, zodat je je trui even op kan hangen als je het warm hebt gekregen van al het spelen en rennen.

Het kleurbeeld van Bellaire is ingetogen, klassiek en stoer. De materialen zijn comfortabel; Bellaire jongenskleding wordt voornamelijk gemaakt van jerseys en sweats.

De mooie Bellaire kinderjassen zijn ontworpen met het idee dat er door weer en wind gespeeld kan worden, er naar school gefietst kan worden en ze zijn zelfs perfect om ’s winters mee de piste af te komen. De Bellaire jongensjassen hebben een sportieve, volwassen uitstraling. In de winter let Bellaire op de details die er echt toe doen: Bellaire jongensjassen hebben winddichte boorden, een goeie capuchon en een warme, maar ademende voering. Echter gaat dit nooit ten koste van de looks: de jassen worden altijd verfraaid met een mooie print of kennen de mooiste verborgen details. In de lente levert het merk gave kinderjassen die helemaal up trend zijn en het comfort bieden dat je nodig hebt om lekker buiten te kunnen spelen!

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Categorieën

Mijn account
Help