POP top teaser image

hummel mode voor kinderen

44 Resultaten
aanbevolen

44 Resultaten

Hummel gympen

Het merk Hummel heeft een lange geschiedenis is het ontwerpen en produceren van sportkleding- en schoenen. Sinds 1923 werkt Hummel aan het stijlvolle collecties met een sportieve en actieve uitstraling. De collectie van Hummel heeft niet alleen een tak voor volwassenen, maar ook voor Baby’s, Kids en Tweens – met comfortabele en functionele Hummel kinderschoenen. Hummel gympen zijn er voor actieve kinderen die op avontuur gaan en de wereld om hen heen willen verkennen. Hummel ontwerpt Hummel kinderschoenen vanuit het hart, waarbij ze kijken naar wat kinderen die actief spelen nodig hebben.

Sneakers voor Hummel kinderen

Iedere keer dat Hummel een nieuwe kindercollectie maakt, staan er drie dingen centraal. De nadruk moet liggen op functionaliteit, duurzaamheid en comfort. Alle producten worden uitgebreid getest, waarbij het comfort en de veiligheid van het kind voorop staan. Door duurzame, functionele en comfortabele materialen te gebruiken kunnen kinderen op hun Hummel Sneakers op avontuur in de grote wijde wereld.

Hummel kids

Hummel denkt aan de wereld die ze doorgeven aan kinderen. Alle producten worden gemaakt met aandacht voor mens, dier en het milieu. Hun leveranciers moeten voldoen aan strenge regels en ze gebruiken nooit echt bont voor hun collecties. Hummel wil een wereld doorgeven waarbinnen mensen zich verbonden voelen met elkaar. Van Afghanistan tot Sierra Leone, Hummel ondersteunt projecten waarmee mensen ontwikkeling en een eenheid creëren door sport.

Hummel kinderschoenen

Hummel staat voor sportieve kleding die je draagt tijdens het sporten of als je een wedstrijd speelt met je vriendjes. Maar het merk stopt niet op de sportvelden. Met de lancering van de nieuwe collecties sluit Hummel aan op iedereen die een dagelijkse outfit wil voorzien van een sportieve touch. Ze combineren trendy kleuren met hippe modellen tot draagbare stijlvolle items. Met Hummel kinderschoenen kun je topprestaties in stijl neerzetten! Ben jij nog op zoek naar kinderschoenen van Hummel? Zoek niet verder. Je shopt Hummel kinderschoenen online op kleertjes.com. Klik hier voor de hele collectie van Hummel.

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Categorieën

Mijn account
Help