POP top teaser image

Igor mode voor kinderen

Kijk bij Igor mode voor kinderen als je leuke en praktische schoenen zoekt die tegen water kunnen. Dit merk is namelijk gespecialiseerd in watersandalen en regenlaarsjes voor kinderen. Als ze ook nog een goede regenjas kunnen gebruiken, dan shop je ook zeker bij dit merk. Ontdek alles wat je kinderen nodig hebben om het water te trotseren en bestel nu.

52 Resultaten
aanbevolen

52 Resultaten

Volledig watervrij dankzij Igor mode voor kinderen

Met de watersandalen van het merk Igor spelen kinderen onbezorgd met water. Met de watersandaaltjes hoeven ze niet bang te zijn dat ze in scherpe steentjes stappen en de regenlaarzen zorgen ervoor dat ze altijd droge en warme voeten houden. De watersandalen van het merk Igor zijn meestal voorzien van uitneembare zolen, zodat zelfs kinderen die steunzolen dragen iets aan de sandalen voor het water hebben. De watersandalen en regenlaarzen zijn verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog, dus de lievelingskleur van je kind zit er vast en zeker tussen. De regenlaarzen van Igor zijn aan de buitenkant gemaakt van kunststof. De binnenkant van de regenlaarzen is bekleed met stof: een stuk comfortabeler dan een kunststof binnenkant.

Voorbereid op elke regendruppel met de Igor regenjassen voor kinderen

Behalve watersandalen en regenlaarzen is er ook Igor kleding voor kinderen verkrijgbaar. Het aanbod bestaat uit stoere Igor jassen voor kinderen en natuurlijk gaat het ook hier om items om de regen mee te trotseren. De jassen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en hebben handige zakken die meestal een afsluitbaar klepje hebben. Dit soort jassen zijn heerlijk om de meest herfstige buien te doorstaan. Leg zo’n goede regenjas van dit merk voor je kind in de auto of neem er altijd eentje mee op de fiets, zodat je goed voorbereid bent als er opeens een regenbui losbarst. Je bent jezelf op dat moment waarschijnlijk erg dankbaar.

Alleen maar waterpret met de producten van Igor voor kids

Met de producten van het merk Igor gaan de kinderen heerlijk hun gang met water. Bestel het vandaag nog voor ze en ze hebben binnenkort al de schoenen of kleding die ze nodig hebben om lekker onbezorgd te spetteren. Wist je dat bestellingen die je plaatst op werkdagen waarschijnlijk morgen al bij je thuis zijn? Je hebt dus heel gemakkelijk de spullen voor je kinderen voor in het water in huis en je houdt zelfs nog tijd over voor andere leuke dingen.

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.