POP top teaser image

Levi's mode voor kinderen

111 Resultaten
aanbevolen

111 Resultaten

Levi’s

Het iconische denim merk Levi’s maakt niet alleen de eerste spijkerbroek en bestverkochte jeansmodellen, de twee bekende logo’s sieren dit seizoen de hipste Levi’s shirts, longsleeves en sweaters.

Levi’s jeans

165 jaar geleden richt Levi Strauss zijn textielbedrijf Levi Strauss & Co op als hij vanuit Duitsland naar San Francisco aan de Amerikaanse westkust verhuist. Hij bedenkt samen met Jacob Davis jeansbroeken die vast worden gehouden door klinknagels. 145 jaar geleden krijgen zij een patent om de eerste gespijkerde werkbroeken van denimstof te maken. Het eerste paar Levi’s 501, de beroemde Levi’s broek die nog steeds veel wordt verkocht, stamt al uit 1890.

Levi’s kids jeans

De authenticiteit en kwaliteit zorgen ervoor dat het merk na 165 jaar nog steeds wereldberoemd en geliefd is. Levi’s jeans zijn er niet alleen voor volwassen, ook kinderen kunnen zich kleden in de hippe spijkerbroeken. Van skinny pocket jeans voor jongens tot skinny fit jeans voor meisjes, de Levi's jeanscollectie van kleertjes.com heeft voor ieder wat wils.

Levi’s shirt

Levi’s heeft twee beroemde logo’s. Het logo met de twee paarden die aan een spijkerbroek trekken, stamt uit 1886 en er is het logo met de rode vleermuisvleugel met witte letters, dat in 1967 wordt gelanceerd. Nu de nineties een revival maken en de logomania in volle gang is, zien we Levi’s rode logo en het logo met de twee paarden op de hipste shirts, longsleeves en sweaters.

Levi’s kids

De Levi’s shirts, Levi’s sweaters en hoodies met het logo groot op de borst zijn niet alleen ontzettend populair voor volwassenen, ook kinderen stelen er de show mee. De collectie is al verkrijgbaar vanaf maat 62.

De Levi’s shirts, sweaters en hoodies bij kleertjes.com zijn verkrijgbaar vanaf maat 62 tot en met maat 176 en de jeans gaan van 104 tot en met maat 176. Je ontdekt de Levi’s collectie hier.

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Categorieën

Mijn account
Help