POP top teaser image

O'Neill mode voor kinderen

90 Resultaten
aanbevolen

90 Resultaten

O'Neill

O’Neill werd opgericht in 1952 toen Jack O’Neill, geïnspireerd door zijn grote liefde voor het surfen, met de uitvinding van de eerste neopreen wetsuit een succesvolle manier had gevonden langer dan normaal in de ijskoude oceaan voor de kust van Noord Californië te kunnen surfen. Nog meer van de natuur kunnen genieten en de elementen trotseren in kwalitatief sterke en comfortabele kleding werd de doelstelling van het merk O’Neill. Binnen de O’Neill Kids collectie ligt de focus dan ook op het ontwerpen van warme, comfortabele collecties die er bovendien ook heel goed uitzien, zodat de kids zich alleen maar bezig hoeven te houden met lekker buiten spelen! O’Neill is er voor jongens en meisjes in de maten 92 t/m 188. Bestel de nieuwste collectie O’Neill kids online!

O’Neill kinderkleding

Op zoek naar O’Neill kinderkleding? Bij kleertjes.com ben je aan het goede adres! In onze webshop vind je een grote collectie fashion van dit sporty merk. O’Neill combineert fashion en functionele details en geven kids hun eigen identiteit en urban look. Voor jongens heeft O’Neill heerlijke sweaters, trendy overhemden en stoere hoodies. De O’Neill meisjes gaan gekleed mooie sweaters en hoodies bedrukt met de hippe prints. De kleding van dit sporty merk is ideaal voor lekker ravotten en buitenspelen. Jongens en meisjes in O’Neill kinderkleding komen het schooljaar door in heerlijk comfortabele kleding. Nieuwsgierig? Je bestelt snel en eenvoudig O’Neill kinderkleding in onze webshop. Bekijk hier.

O’Neill bikini’s & zwemshorts

O’Neill badkleding voor boys en girls shoppen? Naast de ruime collectie kinderkleding van O’Neill vind je bij kleertjes.com ook een groot aanbod badkleding voor jongens en meisjes. Een O’Neill bikini, zwemshort of badpak shop je snel en eenvoudig online in onze webshop en is verkrijgbaar vanaf maat 104. Bekijk de collectie O’Neill badkleding hier.

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.