POP top teaser image

Shiwi mode voor kinderen

70 Resultaten
aanbevolen

70 Resultaten

Zwemkleding voor kinderen

Sinds 1960 maakt dit merkzwemkleding voor jong en oud en staat het bekend om haar stijlvolle ontwerpen en de kwaliteit van de bad- en strandmode. De collectie badmode wordt gemaakt van duurzame materialen om ervoor te zorgen dat de badkleding comfortabel zit en goed blijft. Zodat kinderen er urenlang mee in, om en rond het water mee kunnen spelen, zwemmen en ravotten. Het wordt in meer dan 25 landen verkocht.

Shiwi badkleding

Shiwi ontwerpt de hele collectie zelf. Hierdoor kunnen ze inspelen op de laatste trends en zo de meest stijlvolle bad-, strand en zwemmode toevoegen aan hun collecties. Zelf het ontwerpproces in de hand houden heeft ook als voordeel dat de prijzen vriendelijk blijven. De zwemkleding voor kinderen wordt gemaakt van soepele, elastisch stoffen, zodat de producten functioneel en comfortabel zitten. Kinderen kunnen in lekker spelen. En voor alle ouders… de badkleding voor kinderen is gemaakt van duurzame stoffen waar de kleuren ook mooi blijven bij intensief gebruik. Ben je nieuwsgierig geworden naar de collectie? Shop vrolijke trendy Shiwi badkleding bij kleertjes.com

Shiwi bikini

Een bikini is niet zo’n groot kledingstuk, maar je kunt er toch veel mee varieren. De collectie van Shiwi zwemkleding kinderen biedt veel verschillende modellen. Van halter- tot en met een bandeaubikini en alles wat daar tussen zit.

Shiwi badmode

Met deze collectie krijgen we allemaal zin in een lekker warme zomer. De hippe, stijlvolle bikini’s, zwemshorts, zwembroeken en badpaken stralen een en al vrolijkheid uit. Mocht de zomer in Nederland wat minder zijn of wil je in de winter ook zwemmen? Dan kun je met deze trendy en vriendelijke geprijsde swimwear natuurlijk ook gewoon naar het zwembad.

Zwemkleding jongens & zwemkleding meisjes

Voor ieder kind is een geschikt item te vinden in deze collectie. Basic kleuren of vrolijke prints? Take your pick. Ze gebruikenveel details in de collectie. Wil je strikjes, franjes of koorden? Of wil je een meer classy look met een uni zwemshort, bikini of badpak? Ben je benieuwd geworden naar dit merk? Shop hier Shiwi zwemkleding jongens of Shiwi zwemkleding meisjes

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Categorieën

Mijn account
Help