POP top teaser image

ten Cate mode voor kinderen

31 Resultaten
aanbevolen

31 Resultaten

Ten Cate ondergoed

Loets ten Cate liet 64 jaar geleden twee grote machines in een weiland plaatsen, vlakbij Geesteren. Vanuit Amerika had hij twee grote kettingbreimachines laten komen om in eerste instantie naadloze panty’s te kunnen leveren aan Nederlandse vrouwen. Ten Cate was hiermee de eerste producent (ter wereld) van naadloze katoenen/elastaan ondermode. Rondom de machines werd een grote fabriekshal gebouwd en ineens stond Geesteren op de kaart als textielplaats. De afgelopen 64 jaar is er veel veranderd. Mensen willen inmiddels heel wat anders dan 64 jaar geleden. De basis van Ten Cate is onveranderd. Innovatie, kwaliteit en teamgeest blijven het fundament van het bedrijf. Benieuwd naar de collectie? Shop T en Cate kinderondergoed op kleertjes.com.

Ten Cate kinderondergoed

Ten Cate Kinderondergoed houdt bij het ontwerp en de productie altijd voor ogen dat de dragers zich prettig moeten voelen. Je voelt je goed als je basis goed is. En op het gebied van kleding zorgt Ten Cate kinderondergoed voor die basis. Het Ten Cate ondergoed meisjes en het Ten Cate ondergoed jongens zijn speciaal ontworpen om de basis te bieden die bij hen past.

Ten Cate Kids

Alles draait bij Ten Cate ondergoed om de ultieme pasvorm. Kleding moet gewoon goed zitten. Door bij Ten Cate ondergoed voor meisjes en jongens te werken met hoogwaardige materialen, de beste stoffen en aandacht te besteden aan de kleinste details zit het ondergoed gewoon goed. Ook bewijzen de collecties dat design en kwaliteit heel goed samen gaan.

Ten Cate ondergoed meisjes

Het meisjesondergoed van dit ondergoedmerk is heerlijk zacht en gemaakt voor echte prinsesjes. Ben jij nog op zoek naar kwalitatief hoogwaardig ondergoed wat als basis dient voor de outfit voor jouw meisje? Shop ten Cate ondergoed meisjes op kleertjes.com

Ten Cate ondergoed jongens

Het jongensondergoed van het merk is te herkennen aan stoere prints en handige basics. Maar ook stoere jongens houden van naadloos ondergoed wat zit nergens prikt of knelt. Ben je op zoek naar stoer comfortabel ondergoed voor jouw jongen? Shop ten Cate ondergoed jongens op kleertjes.com.

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Categorieën

Mijn account
Help