Kinderpyjama's voor meisjes

89 Resultaten
aanbevolen

89 Resultaten

Pyjama’s voor meisjes

Meisjes pyjama’s, je kan er geen genoeg van hebben. Iedere nacht wil jij een leuke meisjes pyjama aan om zo van jouw nachtrust te kunnen genieten. Bij kleertjes.com hebben we daarom de leukste pyjama’s voor meisjes op een rijtje gezet. Zo kan je precies uitzoeken welke meisjes pyjama het best bij jou past. In onze collecties zitten nachthemden, meisjes pyjama’s met korte broeken, en meisjes pyjama’s met lange broeken.

Pyjamaparty

Heb jij binnenkort een pyjamaparty? Dan wil je er natuurlijk wel op je leukst bijlopen. Bij kleertjes.com hebben we daarom hele schattige en leuke meisjes pyjama’s waar al jouw vriendinnetjes jaloers op zullen zijn. In de collecties van de merken zitten pyjama’s met de leukste kleurtjes, dessins en printjes. Zo hebben we onder andere pyjama’s met stippeltjes en bloemetjes. Ook hebben we pyjama’s in zachte kleuren voor de wat rustigere meisjes. Voor de kleine meisjes hebben we hele leuke pyjama’s van Kidid. Deze meisjes pyjama’s hebben de leukste kleurtjes en figuurtjes. Zo staat jouw kleine meid helemaal te schijnen op haar eerste pyjama feestje.

Musthave: Een shortama

Voor de wat warmere nachten hebben we bij kleertjes speciale meisjes pyjama’s: de shortama. De shortama is een tweedelige meisjes pyjama met een top en een korte broek. Als het wat warmer is in de nacht heb je toch lekker je lichaam bedekt, maar is het luchtig genoeg om toch lekker te kunnen slapen in de warmte. Tip: Mix and match. Het is heel leuk om het broekje van de ene meisjes pyjama te combineren met de top van een andere meisjes pyjama.

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Categorieën

Mijn account
Help