Sale: pantoffels voor kinderen

30 Resultaten
aanbevolen

30 Resultaten

Pantoffels voor kinderen

Iets waar we allemaal een hekel aan hebben: koude voeten. Dan zijn een paar leuke pantoffels of schattige slofjes een uitkomst. Ben jij nog op zoek naar kindersloffen? Je vindt de leukste sloffen voor jongens en meisjes snel en makkelijk online bij kleertjes.com.

Kinderpantoffels

Voor je kind wil je natuurlijk het allerbeste. Je wilt niet alleen producten van hoge kwaliteit, maar ook de meest comfortabele artikelen. Dit wil je voor kinderschoenen, maar ook voor kinderpantoffels. Bij kleertjes.com vind je onder andere leuke kindersloffen van Vingino Shoes en Bonnie Doon. Hierdoor heeft jouw kind warme voeten en leuke pantoffels. Dus ben je nog op zoek naar pantoffels in kindermaten? Kijk dan gauw even in de collectie pantoffels van kleertjes.com, we hebben schattige sloffen voor meisjes of stoere sloffen voor jongens.

Babyslofjes

In de zomer is het warm genoeg voor blote voeten of alleen een sok. In het grillige najaar en de koude winter kun je een paar regenlaarzen en een paar sloffen voor jouw baby een fijne aanvulling op zijn of haar outfit. Ben je nog op zoek naar leuke babysloffen die je makkelijk en snel online kunt bestellen? Dan ben je bij kleertjes.com aan het juiste adres. De sloffen voor baby’s van Bonnie Doon gaan al vanaf maat 17. Zo hoeft jouw kindje nooit koude voeten te hebben, tenminste als hij de sloffen en sokken niet vakkundig zelf uitdoet natuurlijk...

Het verschil tussen een pantoffels en sloffen

De een noemt warme schoenen voor binnen pantoffels, de ander zegt sloffen. Maar wist je dat dit eigenlijk niet hetzelfde is. De pantoffel is een schoen voor in huis met een stevige zool. De eerste versie van deze comfortabele schoen had naar alle waarschijnlijkheid een zool van kurk. Het woord pantoffel komt uit het Grieks, pantóphellos. Dit betekent ‘geheel van kurk’. Een slof is eigenlijk een soort slappe pantoffel. Je kunt er minder goed op lopen dan een schoen, de zool is vaak zacht en je kunt er makkelijk mee ‘sloffen’.

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Categorieën

Mijn account
Help