POP top teaser image

Braqeez schoenen voor kinderen

44 Resultaten
nieuwste collectie

44 Resultaten

Braqeez

Kindervoetjes opgelet! Braqeez is een eigenwijs, rebels en hip merk voor jongens en meisjes. Door de jarenlange ervaring kunnen ze bij Braqeez weer elk seizoen heeft Braqeez weer een nieuwe collectie kinderschoenen met een goede kwaliteit en een vrolijke look uitbrengen. Braqeez schoenen zijn speelproef en hebben een perfecte pasvorm. Daarnaast zijn de kinderschoenen ook nog eens betaalbaar. De schoenen van Braqeez zijn verkrijgbaar in de maten 19 t/m 40.

Braqeez schoenen

Op zoek naar Braqeez schoenen? Bij kleertjes.com vind je een groot assortiment schoenen van dit hippe merk. Ieder seizoen heeft Braqeez weer een leuke nieuwe collectie schoenen. Frisse en stoere kleuren bepalen de collecties. Stoere Braqeez sneakers voor jongens en meisjes zijn altijd weer aanwezig in deze collectie, uitgevoerd in de mooiste leersoorten en met geweldige prints voor de girls. Ook populair zijn de Braqeez ballerina's en sandalen, want voor ieder moment een andere schoen! Met Braqeez schoenen komt je kind zeker hip gekleed het schoolplein op.

Braqeez kinderschoenen

De collectie Braqeez kinderschoenen voor meisjes is lekker opvallend en vrolijk, maar ook sereen en rustig is te vinden in de collectie. Zo is er voor ieder meisje wel een geschikte schoen te vinden. Stoer, hip en af en toe een beetje sporty dat is de collectie Braqeez kinderschoenen voor jongens.

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Categorieën

Mijn account
Help