POP top teaser image

Geox schoenen voor kinderen

Geox

De Italiaan Mario Moretti Polegato bedacht na een tocht in de Rocky Mountains en zijn natte voeten de beroemde Geox schoen met gaatjes. De naam Geox bestaat uit twee delen: geo en x. Geo is Grieks voor de aarde, waar je op wandelt. De x staat voor alles wat technologie is.

Geox kinderschoenen

Mario begon eigenhandig met het ontwerpen van kinderschoenen omdat ouders het beste met hun kinderen voorhebben. Het concept van de antizweetzool was een schot in de roos. Na het succes werd Geox uitgebreid met een mannen- en vrouwencollectie. Het merk heeft een zeer kleurrijke collectie comfortabele schoenen. De technologische kijk op de modellen qua materiaal en speciale coatings maakt de schoenen ideaal voor vrije tijd, maar ook meer formele gelegenheden.

Geox sneakers

De sneakers van Geox zijn uniek in comfort en altijd up to date met de nieuwste trend. Voor de jongens zijn de sneakers comfortabel met gemakkelijke klittenbandsluiting zodat de schoenen snel aan en uit gedaan kunnen worden. Dit komt goed van pas bij de actieve jongens!

Geox laarzen

Voor de meiden zien we een ruime keus in Geox laarzen, in neutrale kleuren als beige, zwart en grijs, met leuke details als studs en leer. Een klein hakje voor de echte girls komt ook terug in de collectie, evenals de soepele ballerina’s. Geox houdt natuurlijk rekening met de voetjes die nog in de groei zijn.

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Categorieën

Mijn account
Help