POP top teaser image

Skechers schoenen voor kinderen

34 Resultaten
aanbevolen

34 Resultaten

Skechers

Sketchers is een award winnende leider in schoenenwereld. Ze designen en produceren schoenen die aantrekkelijk zijn voor mannen, vrouwen en kinderen over de hele wereld. Schoenen horen comfortabel te zitten. Vanuit deze gedachte produceert Skechers sneakers in verschillende modellen. De schoenen van Skechers worden verkocht in meer dan 100 landen. Met een productaanbod dat momenteel meer dan 2500 verschillende modellen telt is dat ook niet zo gek. Wie je ook bent en waar je ook woont, Skechers heeft aan jou gedacht en een model beschikbaar dat bij jouw kind past!

Sketchers memory foam

De Skechers gympen staan bekend om het gebruik van memory foam, een traagschuim dat de voet van jouw kind het optimale comfort biedt. De schoenen met memory foam zijn verder erg licht in gewicht, ze zijn wasbaar en enorm flexibel. Shop Skechers schoenen hier. Naast dat de schoenen erg comfortabel zijn hebben passen ze ook nog eens bij verschillende stijlen. Zo is er voor iedereen een geschikt paar Sketchers te vinden.

Skechers kinderschoenen

De Twinkle Toes collectie bestaat uit diverse vrolijke sneakers voor jongens en meiden. De sneakers zijn vaak versierd met opvallende kleuren, tekens, glitter en steentjes. Voor de snelle kids zijn er ook trendy sneakers met lichtjes. Deze lichtjes branden telkens als er een stap wordt gezet, hoe cool is dat!? Er zijn hoge en lage sneakers en sneakers met klittenband of veters. Fijn voor de zomer: de Skechers slippers met het speciale memory foam! Skechers shoes zijn in ons assortiment te vinden voor meiden en jongens in de maten 20,5 tot en met 41.

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Categorieën

Mijn account
Help